Nešťastná Pomeje: Krutá pravda o manželovi, chlastu a stěhování! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Nešťastná Pomeje: Krutá pravda o manželovi, chlastu a stěhování!

O krizi manželství Jiřího Pomeje se spekulovalo už dlouho. Nikdo ale nečekal, co se stane pouhé dva měsíce poté, co oblíbený herec utekl hrobníkovi z lopaty. O tom, proč musí Jiří Pomeje odejít z jejich společné domácnosti, promluvila jeho žena Andrea.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

domino22
06. 04. 2018 12:36

Bylo jasné, že se na něho tahle šlápota vybodne. Potřebuje trajdat a ne se starat o nemocného manžela.... Stačí se na ni podívat a hned je vidět, co je to zač. Tak to svedla na chlast............

aveneta
05. 04. 2018 22:01

Toto byl velice nesourodý pár....Pomeje sice mediálně profláknutý a nelze mu upřít charizmatický hlas v dabingu, ale jeho styl života ho dostal na dno /dluhy/ na něho se tehdy jako osobu známou nalépnula jeho ona zcela nenámá pohledná žena, která si myslela, že takto před něho pronikne do sfér show byznysu a výsledek....?? No ona se uplatnila v diskotékách, jeho potkaly zdravotní problémy...toto logicky němělo šanci na trvalý vztah

jasnovidec01
05. 04. 2018 15:40

Tak je to tady !!!není to tak dlouho co jsem psal že ty dva spolu nebudou,teď říká že to je kvůli alkoholu,ale to snad panenka věděla když si ho brala néééééé ???psal jsem že tihle lidi žijou jiný život,udržba otvoru po tracheomce je náročná a sorry i dost smradlavá,ty lidi vyluzují zápach ,jelikož jim jde rovnou z břicha.kdo nato nemá žaludek tak to nedá,a Andrea to nedá,je to ženská do větru a ta nepotřebuje chlapa co smrdí a nemluví ,tak to hodí na chlast.,vím očem mluvím ,takhle živořil můj brácha než ho rakovina opět dostala a to navždy,pak přišel konec,tihle lidi umírají na zánětlivý zápal plic.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.