Sladká tečka na závěr? Cukrářské koblihy... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Sladká tečka na závěr? Cukrářské koblihy...

POTŘEBUJETE: Na kvásek: 20 g droždí, ½ kostky cukru, 125 ml vlažného mléka, 150 g moukyNa šlehání: 125 ml mléka, 3 žloutky, 35 g cukruNa těsto: 250 g mouky, sůl, vanilku, citronovou kůru, 80 g másla, 300 g přepuštěného másla na smažení, 20 g cukru na posypání  
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.