JÁ, MILOŠ ZNOVUZVOLENÝ! ODBORNÍCI: Co se teď bude dít?! Plus zajímavosti o Zemanovi a Drahošovi | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

JÁ, MILOŠ ZNOVUZVOLENÝ! ODBORNÍCI: Co se teď bude dít?! Plus zajímavosti o Zemanovi a Drahošovi

Je dobojováno! Češi si zvolili prezidenta a nemusí měnit ani portréty na úřadech či ve školách. Prezident Miloš Zeman (73) obhájil svůj post, i když tentokrát to bylo těsnější než před pěti lety. Jeho rival Jiří Drahoš (68) mu pogratuloval a popřál hodně zdraví.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

xsedmikraska
28. 01. 2018 19:24

Osobně neznám ani jednoho adepta na prezidenta (jako většina voličů) a tak si nedovolím, co si dovolují zdejší v diskuzi a to hrubě napadat a urážet. Hodnotím jako většina to, co vidím a slyším. Taky vím, že ne vždy je dobré, pokud nám osud plní naše přání. Cožpak příznivci Zemana nevidí, že by potřeboval již odpočinek? Nevidí, jak při řeči ztěžka dýchá, odfukuje, jak je pohled jeho očí bolestivý? O fyzické stránce nemluvě. Co se týká Drahoše, ten sice nezvládal souvislou a plynulou řeč a ten přebrept s těmi 10 miliony voličů, byl dost fatální. Nicméně věřím, že by se časem zdokonalil. Jeho pozice byla horší, protože soupeřil s někým, kdo s prezidentováním měl již zkušenost. Čas ukáže, jak oba pánové svou situaci zvládnou. Konec voleb není konec jejich růstu, případně úpadku. Škoda, že mezi adepty na prezidenta nebyl např. Stropnický. Ten by byl podle mne ideál.

-bello-
28. 01. 2018 20:58

xsedmikraska
při volbě hlavy státu se nehodnotí, jestli se adept zadejchává, ale kterým směrem stát kočíruje.A takový Drahoš by se ani nezakuckal a klíďo by vás přes plot přehodil vedle k Macronovi a Makrele a to v zájmu priorit EU .
A vynikající a známý předskokan různých stran a straník mnoha polistopadových stran Stropnický si bohužel uvázal na krk lůzu rodinky Žilkové.Tu v Suchdole neukočíroval a na Hradě , dle mého, by dělali všichni s Agátou a Žílou ještě větší paseku, než Zeman. A stará Žilková by vás vyzývala, abyste byla přátelská k migrantům, protože ještě jednou ráda si do Němec pro cit : " samce dojedete "
A co se týče mě, tak já si myslím, že vůůůbec nemáte tušení, která bije

jity
28. 01. 2018 09:47

Pořád slyším od našich umělců, že Drahoš je slušnost, ale já jsem viděla jen aroganci a namyšlenost. Od Zemana už víme co čekat, občas si do té huby nevidí, ale nečekám zákeřnost, jakou se projevil právě Drahoš.

hejhej
28. 01. 2018 10:15

jity:
Drahošova kampaň za desítky milonů byla jen házení špíny na p. Zemana a to jeho příznivci nazývají slušnost ? Navíc se v politice vůbec nevyzná, což dokázál v přímém přenosu.

gurke
28. 01. 2018 09:45

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

lea61
28. 01. 2018 09:45

Tak diskuze mne pobavila. Dámy Poništová, Pašková a Nováková ukazují, kdo jsou vlastně voliči prezidenta Zemana. Místo toho, aby s nadhledem a grácií komentovaly napsané, dští síru a urážejí. Zároveň nás utvrzují, že vědí vše nejlépe a určitě oni mají pravdu. A mne nezbývá, než se zeptat: a jak to, že to víte nejlépe, jak třeba p. Drahoš je odporný člověk, vy ho znáte? No prostě ukazujete svůj rozhled a jak neumíte zacházet s informacemi. Takže, když si něco přečtete, nejdříve se zastavte, zkuste zapřemýšlet, pak se bouchněte do hlavy a znovu zkuste zapřemýšlet. Nehodnotím, co z toho vzejde, ale vzhledem k vašim vyjádřením máte na sobě ještě co pracovat. Apropo co budete dělat za 5 let, když třeba už takový sebestředný populista se ve výběru nenajde. "Ježišmárjá komu budeme věřit, vždyť oni všichni mluví tak slušně"

kathynka
28. 01. 2018 16:25

Lea61 - není co dodat, naprosto souhlasím s Vámi Neodpustím si však dodatek: v tom chrlení jedu vede Ponistová která podle sebe soudí jiné. Zlá paní...

starypes
28. 01. 2018 07:33

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.