I dýně může být pikantní. Přidejte k ní klobásu a fazole! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

I dýně může být pikantní. Přidejte k ní klobásu a fazole!

POTŘEBUJETE: 1 větší cibule, 2 stroužky česneku, 1 lžíci mleté sladké papriky, 400 – 500 g dýně, 1 konzervu rajčat, 1 l zeleninového vývaru, 1 plechovku sterilovaných fazolí, 350 g vídeňských párků, 1 hrst drobných těstovin, 2 lžíce cukru, sůl, mletý pepř, olej  
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.