Krutý osud drtí Basikovou (54): Čeho je moc ... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Krutý osud drtí Basikovou (54): Čeho je moc ...

Bára Basiková to v životě nemá úplně jednoduché a nejde jenom o mužské protějšky. Moc dobře si uvědomuje, že ji v životě nemusí potkávat jen samé úspěchy. Jenže toho smutného zažila zpěvačka v poslední době opravdu hodně.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

aveneta
10. 11. 2017 09:59

Stáří se nikdo neubrání....prostě žena svého věku, hlas ještě slušný, ale nehrát si na "didinku" umět se smířit s věkem

-bello-
10. 11. 2017 00:23

Docela jistě by si životní prohry klidně vymazala , protože i tak by měla na co vzpomínat .Místo toho papouškuje obvyklé klišé opuštěných manželek, které zní , že štěstí mají aspoň v dětech. Basiková vypadá staře, ale za to nemůže, vypadá tak celý život.
Frajerka je, že přestala fetovat, ale kecy stylu, že co tě nezabije, to tě posílí si může odpustit, protože je to blbost, kterou nevím, který blb vymyslel a lidi opakujou.

Wolverine
10. 11. 2017 10:41

Tak ty musis neuveritelne hloupa bytost ten blb kterej to vymyslel byl Friedrich Nietzsche no pri tve evidentni nekompetenci sebemensiho premysleni pochybuju ze vis kdo to je ale odvazne si troufam tvrdit ze byl o malo intelektualne zdatnejsi nez ty a proto se nebudu ani snazit vysvetlovat jakej to ma vyznam a jak moc velka je to pravda kterou i ty jsi v zivote hodnekrat pocitila na vlastni kuzi pokud ovsem nezijes v nejake bubline nazdar ENGUMO

-bello-
10. 11. 2017 23:43

Wolverine
Tak poslyš, hvězdo!
Jen blb uvádí znalost nějakého citátu ( údajného, či skutečného ) do souvislosti s IQ.A já nejsem blb a vědět všechno nemusím.To přenechávám lidem jako jsi ty.Jsou lidi, co se prvoplánově naučí pár citátů a jsou za " inteligenty " anebo jiní, kteří si pamatují 1-2 filozofy a jsou za " hvězdy" diskuzí a další, kteří si právě toto pamatují kdysi dávno ze školy, ale jiné věci už ne, neb se naučili jiné a mozek nepoužívané vypouští, jinak by se zhroutil
Nietsche- Nenietsche, ten citát je blbost, jehož obsah možná Nietsche domyslel až potom, když se zbláznil.
Z velikánů se nepodělej, mysli sám trochu!
A protože sis o to řekl, uvádím, že tvoje spojení cit. .. nekompetence sebemenšího přemýšlení " je blbost na entou a ... " málo intelektuálně zdatnější" bych já nahradila slovem " intelektově "
Možná nechápeš rozdíl, ale v kontextu toho tvého " chytrého " sdělení to tak být musí.
čus

gurke
09. 11. 2017 23:16

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

eisenbieger
09. 11. 2017 16:51

no teda ty vypa*** , tak stara uz , tebe bych nechtel videt nahou to by byla pul sesta ...prokristapana kdo to vybira takovy strasidla , vubec e nedivim ze kluk vzal roha kdyz se svlikla a videl ty naskrobeny gatky ....

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.