Malý okurkový rádce: Jak správně zavařovat? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Malý okurkový rádce: Jak správně zavařovat?

Nestačí jen utrhnout nebo koupit v tržnici a vložit do sklenic… Okurky je třeba před zpracováním pořádně očistit. Nejdřív je aspoň na hodinku namočte do studené vody a pak je kousek po kousku pečlivě vydrhněte kartáčkem nebo drsnou houbičkou. Poté je ještě musíte „vyprat“ v několika čistých vodách. Nezapomeňte ani na víčka a sklenice, ty je nutné před zavařováním vyvařit nebo sterilovat v horké troubě.  
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.