Nasušte si bylinky: Domácí provensálské koření! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Nasušte si bylinky: Domácí provensálské koření!

Sušené bylinky na dochucování pokrmů přijdou vhod. Stačit k tomu budou jen tři: rozmarýn, bazalka a tymián. Dobře poslouží jako základ provensálského koření, které můžeme po celý rok využít při přípravě salátů, ryb, masa apod. Sůl pak přidáváme dle potřeby. Domácí koření z bylinek se čtenářce Janě Meravé z Hradce Králové osvědčilo hlavně z jednoho důvodu: kupovaná jsou často s velkým podílem soli.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.