Tajná oslava Pohlreicha (60): Šampaňské a unikátní dárek! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Tajná oslava Pohlreicha (60): Šampaňské a unikátní dárek!

Velké překvapení zažil Zdeněk Pohlreich. Během pondělního natáčení seriálu Ohnivý kuře pro něho štáb a herci připravili tajnou oslavu jeho 60. narozenin!  
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

britva
11. 04. 2017 19:15

je to lidský hnusák, takže ať má třeba sto restaurací, ale štěstí mu to stejně nepřinese. už je to šedesátiletej dědek, co tu bude tak možná ještě deset let sprostě hulákat a pak už ho budou jenom v drahém hospicu přebalovat ukrajinské pečovatelky

-bello-
11. 04. 2017 12:24

Pro mě jsou hlášky pouze takové útvary, které jsou vtipné a zapamatelnovatelné a děj nebo jeho část nějakým způsobem osvětlují, nebo kritizují, nebo vypíchnou , nebo zesměšní a můžou být legrační, nebo tragikomické i tragické a v dobách totality se v nich ukrýval jinotaj .U hlášek divák lehce zpozorní a pamatuje si je..
Z těch útvarů. co se musel naučit blekotat Pohlreich čiší uměle vytvořená kostrbatá struktura , která nějak s hláškami nekooperuje Toho blba, co to vymýšlel + další, kteří ty blbosti odsouhlasili bych já škrtla.
Hlášky :
Hoří, má panenko:
Kdo si nenakrad, musí to brát, jako že nevyhrál.
Kulový blesk:
To je ale pěkná půdička... ta se vám povedla pane Knotek, to jsem sama ráda. Tady se mi to bude věšet.
Kulový blesk:
Máňa říkala, že to není směroplatný
Černí baroni:
Čo bolo, to bolo, v pätnáctém století jsem též nebyl majorom a terazky hej!
Homolka a Tobolka :
Homolka: Co? Homolková: Říkám, co říkáš tomu panorámatu? Homolka: Je to žrádlo. Homolková: No, a co až budeme nahoře, to teprv budou panorámata.
.... atd.

bursik
11. 04. 2017 08:20

Neoholeny vulgarni ,potrebuje podprsenku, se zubama jak upir nezajimavy clovek v okopirovanem programu ze zahranici.Kde se vzal tento zoufalec co chce chodit lidem do obyvaku .Ta jeho perverzni ucitelnica primitivni jako on,oba by meli sedet v jejich kuchyni a mluvit jak posledni z poslednich -nevkusac

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.