Petra Janů o Špinarové: Hulila, ale byla sakra dobrá! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Petra Janů o Špinarové: Hulila, ale byla sakra dobrá!

Projely spolu celou republiku křížem krážem. V letech 2014 a 2015 slavily nevídané úspěchy na dvou společných koncertních šňůrách, které pokaždé končily vyprodanou Lucernou. Když Věra Špinarová (†65) zemřela, Petře Janů (64) se zastavil čas. „Cítila jsem a stále cítím prázdno,“ říká zpěvačka.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

hejpockej
07. 04. 2017 04:51

Vaclav Pekrt by se mel predevsim naucit anglicky, kdyz uz ma potrebu se v tomto jazyce vyjadrovat...we will miss you and your talent "to" ( opravte si to na "too")...she will be in my hard (snad jste chtel napsat "heart" ne?)... Get loost (loost???? LOST, mily pane)... You "was" the best of the best (You was?? kde to proboha zijete? dyk neumite ani zakladni sklonovani, zasadne a pouze: "you WERE", not was. . Pak vam jeste chybi "s" v druhem best, jelikoz to druhe je plularni, tedy: best of the bests.
Ale jinak mate pravdu, pan Spinarova byla NEJ.

vendulinek
25. 04. 2017 02:24

TO OR TOO, HARD OR HEART ,LOOST OR LOST ....WAS OR WERE OR BEST AND BESTS ....BUT YOU ARE UNDERSTUD WHAT I Mean right ??? Jsem rad ze jste rozumela co jsem napsal a nedelejte s te anglictiny zase ze je nej ,pamatujte si ...cestina a anglictina je diferent and don't bull shit at me OK !!! Have a nice day !!! you are

ivanak
03. 04. 2017 11:55

Mele tady h ov na.Ale co to ji nic nestojí.Ani se nenamáhala jet na pohřeb,nebo alespoň poslat věnec.Jo na tůře s ní,to ji to vydělávalo,tady by musela sáhnout do vlastní kapsy.Ale tyhle lidi jsou tak bezpáteřní,že s nima nehne nic.To,že ji první napadlo,že už je taky stará,to věřím.Teď se utěšuje,jak ta její životospráva ji ještě umřít nenechá.Ale nebojte Petro přijde to a jestli budou všichni okolo vás jako vy všichni co jste se zachovali k Věrce takto,tak si dejte do závěti,že pohřeb bez obřadu,protože tam nikdo nepůjde.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.