Ladislav Štaidl (72): Vztek kvůli dědictví po bratrovi Jiřím (†30)! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Ladislav Štaidl (72): Vztek kvůli dědictví po bratrovi Jiřím (†30)!

Rozladěný skladatel! Den před premiérou muzikálu Čas růží, který se skládá z hitů Karla Gotta (77), byl Ladislav Štaidl (72) pevně rozhodnut, že nikam nepůjde. Přitom by to měl být on, kdo by měl sedět v první řadě! Je totiž autorem hudby k sedmi písním a jeho zesnulý bratr Jiří Štaidl (†30) napsal texty dokonce k devíti.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

-bello-
19. 03. 2017 01:15

Konečně to řekl někdo nahlas!A to tak, že odborník!
Hlavním viníkem toho propadáku je Gott, který s tím dal souhlas a taky vedení Hudebního divadla v Karlíně, které je už dávno pouhým béčkovým muzikálovým tržištěm s dotacemi od Magistrátu! Čas růží je Gottova další Včelka Mája , protože Gott bere všechno, hlavně když to sype. A aby nebyl před " národem " za vola, říká tomu " projekty s duší." .Korunu tomu nasadil, když napatlal obraz k ději s tou toporně vyvedenou ženskou , aby to bylo asi actual. Tady by mi Knížákův trpaslík byl milejší .
Natolik vygumovaní estéti tam sakumprásk snad nebyli, aby museli dávat standing ovation.. Za " Růže " by musel Svoboda dát Gottovi do té jeho slávou a hamižností pomatené , esteticky provinční držky ,

klara23_
17. 03. 2017 14:42

jakože Štaidla vubec nemusim,tak v tomhle ma 100% pravdu, to"dílko" je opravdu brak nejhrubšího zrna a brzy skonci jako propadak. a nejlepsi je, kolik pokrytců se tam na premiere seslo a delalo jakoze "pekny", nedelam si iluze ze i lepsím účinkujícím jako Langmaierovi bylo ze sebe samych spatne, kam az klesly, i Zeman se jiste musel přemahat a prisel radsi nalitej. Lidi, lidi, mate to za potrebí?..pane Pirku?? lhat si do vlastni kapsy jako za bolševika a delat kulisu takovy stoce "umeleckýho" a "politickýho" podnikání.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.