Moderátorka Pavlína Wolfová: Nový kšeft po otoku mozku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Moderátorka Pavlína Wolfová: Nový kšeft po otoku mozku!

Prošla si peklem. V létě Pavlína Wolfová (45) onemocněla klíšťovou encefalitidou, s níž ležela měsíc v nemocnici. V novém pořadu TV Barrandov podá ruku ženám, které také zažily těžké chvíle.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

kajman1
01. 03. 2017 06:27

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

kajman1
01. 03. 2017 06:21

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

francik
28. 02. 2017 21:12

Ona ve skutečnosti nikomu nepomáhá, ale pořad jen moderuje a to za hodně velké peníze. Asi ji tam zase nacpala stará Filipovská,jinak není možné, že by se nenašel lepší moderátor. Vůbec se pro tento pořad nehodí, snaží se jen upoutat pozornost na sebe a myslí si jste mi všichni u zadele. Taky sleduji tento pořad na Joj family V sedmém nebi, ale to je zcela něco jiného. Perfektní moderátor a super provedení slovenské televize. Wolfová je nesympaticá a nedůvěryhodná osoba.

inocenta
28. 02. 2017 12:23

Zdravím Marcelu i Janu. Ty by jsi Breno někomu pomohla, když jsi dostala v restituci domy?Myslím, že jsi docela na korunu, když před řeznici dáš šunku a před někoho kdo peče postavíš vanilkové rohlíčky. Posezení promyšlené, aby se nikdo nedostal dále, než k naser­víro­vané­mu.Ně­co jako v bajce Liška a čáp. Jinak, společnost je v koncích, ončané zaspali a stále se nevyznají koho volit. nevím jestli lepší vyhlídky mají mladí, ale je nakročeno k váce.

lepabrena
28. 02. 2017 10:24

Je to kšeft a nic jiného,jinak nechápu, v čem tkví ta pomoc, když podle ukázek je jediná správná pomoc pro ženy udělat jim plastickou operaci prsou za použití prsních implantátů- v USA už jsou dávno zakázané pro svoji škodlivost, a plastiku očních víček , zmalovat je jako klauna v cirkuse a obléci je jako hastroše do zelí.Daleko více se mě líbí pořad na Joj family V sedmém nebi, kde lidem opravdu potřebným skutečně pomáhají- lékaři bezdomovci sehnali zaměstnání lékaře a střechu nad hlavou, umožnili kontakt s jeho rodinou, dětem v nevyhovujícím bydlení a s ochrnutým invalidním otcem zajistili nový bezbariérový byt, další rodině s matkou samoživitelkou a nemocným dítětem zařídili a na tři roky zaplatili nový byt, těžce nemocné invalidní ženě zaplatili exekuce. To je skutečná pomoc a ne umělá prsa a plastika víček, případně obličeje! Je to ale kšeft pro kliniky, kde se tyto plastiky provádějí- zdraví žen je až na posledním místě!

ararat
28. 02. 2017 09:29

ayetana Krásná
Zaznamenala jsem ukázky, paní Wolfová se na takový pořad nehodí. Já ji tu empatii prostě nevěřím. I když se asi snaží, stejně je studená. Na jejím místě by se mi líbila Tereza Pergnerová. (můj názor, který nikmu nenutím)
++++­++++++­++++++­++++++­++++
Proč vždyť jste to neviděla ještě,ale možná,kdyby jste se dostala do tíživé životní situace,možná by jste nepohrdla její pomocí.

jity
01. 03. 2017 09:32

Nemohu si pomoci, ale tady s ararat naprosto souhlasím. Včera se mi to s Pavlínou vůbec nelíbilo a navíc to oblečení. Co to nosila za hrozné kabáty, vždyť na její malou postavu se to vůbec nehodilo. Zkrátka ten pořad se nějak nepovedl, ale že té ženě zachránili život je jedině dobře.

dandova
28. 02. 2017 08:27

Tohle nemastný neslaný přib.l.b.l.o., no nazdar.

ellenic
28. 02. 2017 12:06

dandova Váš názor, já s Pavlínovou Wolfovou nemám problém, naopak líbí se mi v pořadech, které moderuje. Proč ne. Vás také označují jako přiblblo ?

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.