Kňažko popsal střelbu na lupiče: Načapal jsem ho u trezoru! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Kňažko popsal střelbu na lupiče: Načapal jsem ho u trezoru!

Bral vše, co mu přišlo pod ruku. Milan Kňažko (71) přistihl a postřelil českého zloděje ze Strakonic, který se vloupal do jeho bratislavské vily, zrovna když raboval trezor.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

bursik
14. 01. 2017 09:45

spravne- Knazko je chlapak ! Zlodeje mel zabit , nas vykradli v panelaku,rok 79 ,dopoledne kdyz jsme byli v praci, rodinne sperky po predcich ,totez i v byte naproti.Zlodeje z Bratislavy nakonec chytila policie,ale veci byly v nenavratnu .Ten hnusny pocit strachu trval asi rok,pak jeste ukradl nekdo z balkonu vyprane dziny a vytahl benzin ze skodovky a tam jsme ztratili iluze o CZ Proste chybi Respekt k majetku druheho neexistuje vubec ,krast bylo od valky narodnim obycejem a to je katastrofa.Jen balkanci a byvale zeme vychodu maji tyhle tendence.V Recku hospodskemu takovi dobraci vezmou popelniky a v Italii se do apartmanu pro dva narve sest lidi,tydny si delaji dovolenou -voda elektrina jde na ukor majitele a proto ty ploty u nas ,alarmy, nebot se ignoruji pravidla slusnosti a cestnosti ve vsech spolecenskych vrstvach !!!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.