Hvězdy nejsledovanějšího seriálu vydělávají balík, přesto často řeší finanční problémy: Ordinace je zachraňuje od dluhů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Hvězdy nejsledovanějšího seriálu vydělávají balík, přesto často řeší finanční problémy: Ordinace je zachraňuje od dluhů!

Nejsledovanější český seriál se 10. ledna vrátil po vánoční pauze na obrazovky. To potěšilo nejen fanoušky nekonečného »nováckého« seriálu, ale i jeho hvězdy. Hrát v Ordinaci v růžové zahradě 2 je totiž terno, o tom není pochyb. Díky pravidelným a velmi slušným výdělkům si už nejeden z herců finančně pomohl. Jsou ovšem mezi nimi i tací, kteří se, někdy i ne vlastní vinou, dostali do finančních potíží. A právě Ordinace jim vytrhla trn z paty. Třeba herečka Bára Štěpánová (57) alias vrchní sestra Babeta řešila před svátky nepříjemnou exekuci. Co se stalo? A kdo další se dostal do dluhů nebo řešil problémy s penězi?   
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.