Zklamaný režisér Adamec (68): Jsem důchodce a nikdo mě nechce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Zklamaný režisér Adamec (68): Jsem důchodce a nikdo mě nechce!

Dá se tomu jen stěží uvěřit, ale úspěšný televizní režisér je bez práce. Jiří Adamec (68) to deníku Aha! svěřil sám, když jsme se ho ptali na volbu amerického prezidenta.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

ararat
18. 11. 2016 08:25

,ani jeden z Vás co tu mektáte jakékoliv kiritky na adresu Adamce,proboha tak zvedněte tu řiť a ukažte lidem jak se to dělá líp,než tady sedět a nic neumíte a jenom kecáte h.o.v.a.d.i.n.y pro vás není nic dobré všechno je špatné,všechno poplivat schován za sklem pc...kdo je tady na ostudu jste vy,co vy jste to za lidi,nemáte páteřní kost a dokážete ohýbat kde co a kde koho,češi jsou negativní,ale tomu se lidově říká lidská blbost,pokud ě se něco nelíbí nekoukám a přepínám,jste rozežraní a je některým lidem nakopat řiť

ellenic
18. 11. 2016 09:29

ararat No tak jsi se rozjela, všem vynadala a co jako?

ararat
18. 11. 2016 14:47


ellenic
18. 11. 2016 09:29 a jako nic,jen soudný člověk a slušný nikdy nenapíše taková svinstva,to je člověk vzdělaný člověk po něm něco zůstane pro další generace,pro naše děti,proč by měl někdo jít do důchodu,když je akční a necítí se být důchodcem..co vám pořád vadí,že vy nemáte a on si žije z manželkou na Floridě v nadstandartu,asi jste se měli lépe učit,za Vaší neschopnost p.Adamec snad nemůže,jste pohodlní,nebo já nevím co ve vás je tolik zloby a nenávisti vůči schopným a pracovitým lidem,já bych se nikdy tak nesnížila napsat takové sprostoty,on nechtěl být a žít obyčejným životem,a tak se podle toho zařídil..pokora a skromnost,dělá lidi lidma,a že p.Adamec,nechtěl sedět u pc a číst ty vaše nechutné jedy,a dej,každý člověk si za svou práci zaslouží pochvalu a když by si přečetl tenhle hnůj,tak mu si být hodně ouzko a to je co jako,tak zní má odpověď..

ellenic
18. 11. 2016 23:37

Adelaid
17. 11. 2016 11:43

Zvlášť v týhle branži platí, že se kšefty schání líp na místě než z ciziny. Kdo se pohybuje na správnejch místech, masíruje kamarády a lobbuje, ten něco líp sežene.

cotonice
16. 11. 2016 11:47

No a co se diví? Je důchodce - to si snad myslel , že pro něj přírodní zákony neplatí ? Prostě je starej !Ať je rád , že mu zdraví slouží a důchodu si užívá - holt rodina se bude muset uskrovnit - to dělá 9o% důchodců v ČR.

-bello-
15. 11. 2016 22:51

Adamec mluví o kvalitě seriálů a nových pravidlech.V tom má pravdu, že jsou to srágory, jenže já neviděla ani ty jeho, tak nemohu soudit.

stooslu
15. 11. 2016 17:18

A tak roky jsou tady, ať režírují mladší. Čeká to všechny, 68 je už docela pěkný věk.Jsou už u vesla chlapi kolem 35-40, ať si vydělají zase oni.

lydyna
15. 11. 2016 16:02

Jeho seriály opravdu byly pěkné až na rodinná pouta,na to se nedalo dívat. Jinak ať jde jeho konkubína pracovat. Děti mají tučné a tak se asi špatně nemají. A pan režisér ať se raději věnuje svým dětem, které má jistě jako vnoučata a nenaříká.

ellenic
15. 11. 2016 10:27

Tak vážený pane režisére, k čemu ty nářky, důchod a jistě nemalý pobíráte. Za svůj život jste si přišel na desítky milionů, tudíž jste si mohl naspořit . Kdo Vám brání, aby jste se přestěhoval trvale na Floridu, kde máte dům, děti už americkou školu znají, manželka může pracovat jako prodavačka, protože americké TV mají svých moderátorek dostatek . V čem je tedy problém? Spousta seniorů má u nás problém, jak vyžít s nízkým důchodem a vy naříkáte, jako když malému klukovi seberou autíčko .

-bello-
15. 11. 2016 23:10

ellenic
odhlídnu od toho, že já cíleně na seriály, na žádný seriály
nekoukám a ani na dokumenty, pokud jsou podmíněné sousledností časovou..Drtila by mě povinnost usednout a zírat.Jenže když sleduju tuto diskuzi ptám se - dokážeš pochopit, že někoho jeho práce prostě baví a vidí v ní smysl svých dnů i v důchodu?
Tady furt a furt omíláte skoro všichni jen peníze a zas jen peníze.
Nikdo z vás nemá práci jako svoje hobby?
Vás vaše práce nebaví?
Nikdy bych nemohla dělat něco, co by mě nebavilo, nebo jen částečně, nebo jen pro výdělek.

ellenic
16. 11. 2016 22:44

-bello- Nejen, že dovedu pochopit, že někoho, případně pana Adamce jeho práce baví, ale mám i zkušenosti z té druhé strany, tedy pracujících důchodců. Převážná část pracuje, protože prostě musí z existenčních důvodů. Práce je sice baví, ale zároveň naříkají na zdravotní problémy, na to, jak se s nimi zachází, jak se na ně ti mladší dívají s nevraživostí a že by se na to nejraději vykašlali. Vím, co říká moje známá, která už je v důchodu. Nikam do práce už by nešla, přestože práci vykonávala naplno a s láskou a skutečně jí práce s lidmi bavila. Měla štěstí i na pracovní kolektiv a uznání nadřízených. Užívá si s pokorou důchodu, jede si kam chce a nemusí se v neděli vracet, protože by musela jít do práce. Má ve svém okolí pracující seniory, kteří právě neustále lamentují a nadávají. Takže milovat svoji práci klidně, ale když ne, tak on se ten svět kvůli tomu také nezboří.
Pamatuji si slova jedné ženy, která se mi svěřila, že kdyby neměla tak krásný plat, tak by se na to už dávno vykašlala a užívala si důchodu, ale prostě jí to nedá. O tom, že by měla z té práce radost a bavila by ji, o tom se vůbec nezmínil .

-bello-
17. 11. 2016 11:00

ellenic
prosím nemíchej tvoje kamarádky s pozicí Adamce.Nemíchej nějaké ostatní penzisty s pozicí důchodce.Jak to spolu souvisí?
Adamec, to je tvůrčí práce a ta mu holt teď chybí.Je ve věku, kdy měl-li by slušné zázemí a mohl-li by točit, byl by šťastný.
To on asi není, protože slušné zázemí s tou svojí současnou mladší cuchtou nejspíš nemá, děti se mu odcizují ( a v tom věku na ně mít nervy je taky náročný ), tak holt už jen ta práce ho uspokojí.Jenže ta není.
Jsou lidi životaschopní, co ihned přehodí výhybku a v důchodu si pěkně užívají, ale někdo holt tohle neumí.
Cíleně sem nepletu peníze, jako pomalu už každý ( včetně tebe ) tady v diskuzi, protože mě v této souvislosti nezajímají.
Není to článek, který řeší nízké důchod !!!!
A jen připomenu, že když už tady Krampol řekne, že má důchod nízký, což je pravda, všichni začnou nesmyslně řešit jeho vedlejší příjmy, místo aby se vrhli na vládu, neboť důchody jsou v Česku fakt směšný.

ellenic
17. 11. 2016 17:39

-bello- Nemá cenu vlastně s Tebou diskutovat, jako vždy máš jen tu "svoji" pravdu. Ty si myslíš, že se lze vrhnout na vládu, to jako mají senioři vtrhnout do parlamentu a přidusit je tam do bezvědomí . Jistě, že když Krampol fňuká, že má nízký důchod, což v jeho případě je opravdu k pláči , zvláště, když jeho Hanka je doma více než dvacet let, tak se zmíní i jeho další a velmi vysoké příjmy. Znám celebrity, které ač nemají svůj důchod kdo ví jaký, tak ale v médiích toto vůbec neřeší . A navíc, já jsem nepsala o svých kamarádkách, ale o známých, to jen tak pro pořádek .

-bello-
18. 11. 2016 01:14

ellenic
opět útok na Krampola a teď i jeho ženu.
Co je ti do toho, že ji chce mít doma ?On ji uživí , proto maká!
A tím, že mluví o nízkém důchodu, neříká nic jiného, než ty.
Jenže ty máš pocit, že ty můžeš, ale od něj by to bylo troufalé .
Fajn! Vy snad oba žijete každý v jiném státě?
Já jen, že téma je nízký důchod v Česku .
Tohle n e n í " jen ta moje pravda " , to je fakt!
A záměna výrazu " kamarádky" místo " známí " je zanedbatelný přehmat, kterým se pods*** tvého sdělení nikterak nemění
ellenic , brát si na pomoc " ... celebrity, které mají nízký důchod a v médiích to neřeší ..." je jen pokus dodat svým slovům váhu.
A ještě něco: ne nemyslím si, že se lze jen tak vrhnout na vládu, i když bod k projednání sněmovně navrhnout můžeš, ale taky si nemyslím, že se lze vrhat na Krampola !!!

ellenic
18. 11. 2016 09:50

-bello- Na nikoho neútočím, na nikoho se nevrhám, jen jsem napsala svůj názor a jak čtu jiné příspěvky, nejsem sama . Ptala jsem se u nás těch, kteří ještě ve vyšším věku pracují jaký je důvod, že někteří v 70 letech chodí ještě do práce. Většina měla důvod, že do práce chodí kvůli nízkým důchodům, i když žijí s partnerem (6), jiní (2) protože partner zemřel a ze svých důchodů nevyžijí. Jeden kvůli tomu, že celý život sportoval a tak nějak si zvykl na fyzickou námahu, ale spíše proto, aby se doma nenudil a mohl si zajet s partou na lyže do Alp a nemusel se zadlužit. Ptala jsem se žen i mužů. Poznamenala jsem, že je to určitě baví a nemohou bez práce žít. Tak tady mne úsměv přešel, dvě ženy se docela i rozčílily. Hlavním důvodem byla ekonomická situace. Naposledy jsem hovořila s jednou sestřičkou, která dělá v důchodu krátkou dobu a nemůže se dočkat konce roku, aby už konečně bude doma. Přitom svoji práci miluje a je oblíbená u pacientů. Ale nevadí, že se do mne navážíš, já to přežiji. Klidně, ať pan Adamec pracuje třeba do sta let .

-bello-
19. 11. 2016 11:23

ellenic
útočíš na lidi, kteří jsou bohatší, o tom žádná.
A zase se zaštiťuješ " ostatními " proto, abys dodala svým myšlenkám váhu , jenže ti , které tady zmiňuješ jsou na tom názorově stejně jako ty.A pro mě to " váhu " výpovědní hodnoty má nulovou, protože článek nepochopili , tedy tvoje vyjádření cit :
... " a jak čtu jiné příspěvky, nejsem sama ..." já neberu! Mluv za sebe a mluv k tématu.
A téma bylo : Adamec, natáčení a jeho pocit, že se cítí na další, ale bohužel není o něj zájem a že dnes točí srágory TV kanálům to stačí.
Nikde, nikde !!!!!!! ( vykřičníků dávám tolik, abys nepřehlídla podstatu ) nikde v článku neřekl, že potřebuje práci z finančních důvodů !!!
A jak já nenávidím to slovo a jak mi je ta vlastnost cizí, je to prostě závist některých lidí, jakoby za jejich bídu Adamec mohl!!!
A s Krampolem jakbysmet .On , který jasně řekne, jak je na tom s důchodem po odpracovaných létech ( kdy platy byli mrňavé ) je na tapetě taky ihned.A tuplem, když si za vydělaný peníze dovolí jen k moři atd atd.
Já bych tohle nanicovaté vracení Tě k tématu už skrečla, co říkáš?

ellenic
19. 11. 2016 17:34

-bello- Jasně, jen tohle je má odpověď k tomu co jsi mi zase napsala. Neútočím na bohatší lidi, jak píšeš a nezávidím. Ráda pomáhám potřebným, manžel o tom sice věděl, neměl s tím problém, jen jsem mu nikdy neřekla jak a kolik. Mám kolem sebe skvělé lidi a to je pro mne podstatnější, než Tvé invektivy vůči mně. Takže jsem tímto skončila a myslím si, že nemusíš příště ani mé příspěvky číst, i já bez těch Tvých budu mít radost ze života. Přeji Ti hezký den .

-bello-
19. 11. 2016 18:54

ellenic
ale já se tě neptala na to , kolik a jaké lidi máš kolem sebe, ani na to, jestli finančně někomu pomáháš.
Já hovořila jasně, abys mi ukázala v textu, kde si Adamec stěžuje na nedostatek peněz .
Nikde!
Mohu tě ujistit ohledně mých komentů k tobě, že ano , kdykoli s něčím nebudu souhlasit, anebo i budu je jen na mě, jestli budu komentovat.Od toho je diskuze a od toho svoboda komentování.Kromě toho moje komenty jsou slušné a můžeš se i poučit nebo chytit za nos, protože u tebe jsem se ani po xy-tém komentu nedobrala toho, že bys mluvila k tématu a tím bylo zklamání Adamce a jeho pocit lehké prázdnoty po mnohaleté práci a i trpkost nad tím,že nad kvalitou vítězí aušus a lidi ho berou.
Co s tímhle má co dělat tvoje h m o t n á pomoc potřebným fakt nechápu!

bohatypoodnikatel
21. 11. 2016 00:21

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.