Nejvyvinutější tanečnice celé historie StarDance Miluše Bittnerová: Dostala zákaz ukazovat prsa! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 15. července 2025

Svátek slaví Jindřich, zítra Luboš

Nejvyvinutější tanečnice celé historie StarDance Miluše Bittnerová: Dostala zákaz ukazovat prsa!

Žádné výstřihy a odhalování! Takové nařízení vydala Česká televize pro Miluši Bittnerovou (38), která tančí ve StarDance. Její přírodní pětky se musí zakrývat, aby neprovokovala televizní diváky.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

ararat
16. 10. 2016 12:25

Ela Anrow · Praha
Dana Štěpánková
právě jsem si přečetla, že byla Bittnerová vyřazená, ( já se na to nedívám, neplejtvám časem na tohle). Ona to prostě zkazila tanečníkovi.Nejspíš je to poleno.
Pokud vím, dávala interview, že nemá vůbec trému a byla vůbec sebevědomá.
Ve zprávě na i-dnes , kde ohlašovali výsledky jsem viděla i její fotku s vystrčeným " kolínkem " ( asi mělo vyznít sexy).
Mohu zodpovědně říct, že to koleno je macaté a lejtko pod ním taky.Do něho se vejde to mopje 2 x a to si připadám normální ( nikoli hubená ).
Takže jak ?
Je macatá, není ?Myslím že je mrňavá a oplácaná.Ale hlavně a zejména je blbá, blbá, blbá ve smyslu prostinká, prostinká, prostinká .
A prsa a la kilová závaží jí závidí zas jen blbec
NÁNO tady je vidět tvou schízu,nic o tom nevíš neviděla jsi to a někde jsi něco četla,a vzala jsi to jak holý fakt,já se ptám prč máš tak blbé primitivní integrály? A kdo tady závidí,jsi právě ty,no prostě už vem v potas,že nejsi použivatelná v reálném životě,nic neumíš a aky nic nemáš,jenom "AHA" HAHAHAHAHAHA

jity
16. 10. 2016 10:33

Včera už ji diváci vyřadili, lidé nemají rádi ženské oplácané. Každá musí být štíhlá a hlavně krásná a chytrá.

-bello-
16. 10. 2016 11:47

jity
a není to tím, že je prostě na tanec poleno ? Co jsem četla, tak ani u poroty nezabodovala, tak proč ji hned omlouváš, že jako ona je chudinka a má to za trest, protože holt je prsatá.Já to neviděla a přehrávat si to nebudu, nestojí mi to za to, ale snad ta porota není úplně pitomá.

jity
16. 10. 2016 13:06

bello usuzuji podle diskuzí, jaké kritiky se snáší na různé ženy, které nejsou jako párátko. Už i Mesaroščová je prý tlustá a jiné. Viděla jsem to a rozhodně nebylo horší než ostatní, ale někdo musí být první a ona to unesla s grácií. Nepíši nikde, že je nějaká chudinka, která to má za trest, prostě tak to je a je to můj názor, že lidé hodnotí hlavně ženy podle vzhledu.

-bello-
16. 10. 2016 16:26

jity
no s tím se dá i souhlasit, já nevím, k tomu vzhledu snad lidi hodnotí i mozek, i když .....

majojo
15. 10. 2016 16:39

Kdybych o sobě prohlašovala, že jsem herečka, asi by mi vadilo, že se o mně neříká: To je tak, co výborně hraje, ale jen, že jsem vnadná nebo přímo kozatá. To je smutný, ne?

-bello-
16. 10. 2016 00:00

jj je to smutná " umělecká dráha " když si člověk nevybaví jedinou její roli, ale ví, že má podprdu č. 5 .

-bello-
15. 10. 2016 13:10

nevím, co je krásnýho na tom, když ženská přepadává dopředu a aby vyrovnala balanc prohejbá bedra a morduje si páteř.
Přírodní prsa č. 5 samozřejmě padaj dolů spolu s gravitací, takže nic pro estéty, leč Bittnerová je oplácaná ženská, tak má prsa opřená o žaludek a panděro. Kdyby neměla " naplácáno " i v mozku, nechala by to zmenšit.Zdravotně na tom prodělá víc, než dostane zaplaceno za pár bulvárních fotek.

levandulova
15. 10. 2016 19:35

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

-bello-
15. 10. 2016 19:50

levandulova
tvůj projev, tvoje vizitka
k operacI:
zdravotní pojštovna operace hradí v závažných případech, což mnohakilová závaží deformující páteř jsou.
Kdybys byla o level intelektově výš , vědělas bys, že poškození páteře je reálné, operace jsou velmi riskantní a celoživotně pak omezující.
Proti tomu odoperovat kousek žlázy vlevo , kousek vpravo je co do náročnosti lehkonohý "balet "mezi operacemi
Ćus levandulová !

fizi
15. 10. 2016 11:53

Asi by se měla schovat celá.Nemám rád rádobydiblíky ve tvaru kredence.

eisenbieger
15. 10. 2016 06:26

me rikaval *** " jak to ma kola a nebo kozy tak s tim je pozdeji stejne problem"

Sarah Woldekiros
15. 10. 2016 12:36

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

Kontakty

• Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.