Eva Nechvílová (41) žije devátým rokem na řeckém ostrově Korfu, nedá dopustit na měsíček lékařský a říká: "Bylinky sbírám přes zimu!" | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Eva Nechvílová (41) žije devátým rokem na řeckém ostrově Korfu, nedá dopustit na měsíček lékařský a říká: "Bylinky sbírám přes zimu!"

K mojí dětské představě babky bylinkářky má Eva Nechvílová opravdu daleko. Tak zaprvé není žádná stařenka s brýlemi, kouzelným herbářem v ruce a nůší na zádech, ale pěkná ženská v džínech a tričku v těch nejbáječnějších letech. Za druhé nesbírá mateřídoušku nebo jitrocel na českých lukách a mezích, ale svoje oblíbené bylinky nachází na dosah plážím Jónského moře! Dopustit nedá zejména na měsíček lékařský a světe, div se, jeho květy trhá v době, kdy u nás bývá (nebo by měl být) sníh. Eva totiž žije ve Středomoří, jejím domovem je přes osm let ostrov Korfu, který je vskutku celoročně kvetoucím rájem. Ovšem nejen bylinky a léčivé produkty z nich jsou to, co ji baví a zaměstnává. Přes léto tady pracuje jako průvodkyně cestovní kanceláře. Co Evu na nejzelenější řecký ostrov přivedlo? Byla to láska k bylinkám, nebo snad k temperamentnímu jižanskému muži? To vše prozradila čtenářkám Aha! pro ženy.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.