Režisér Jan Svěrák (51) si chtěl na sobotních Českých lvech napravit ostudu. Svůj loňský trapas, při kterém naletěl fórku s dvojníkem amerického komika Jima Carreyho (54), se mu ale vyžehlit nepodařilo! Záměr byl přitom geniálně jednoduchý. Přivézt do Prahy opravdového Jima Carreyho...Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
teri
antonius.j má šílené výkyvy.Přijde mi , jako když má manču.Jednou stíná lidi , jednou ne , jednou se snaží o moudra, jednou zvrací lejna.Je to magor, kašli na to.
Třeba ho sami zas smáznou.Smazanej už byl.
Měj se krásně, letím do fitka zejtra možná tam k vám na dort a kafe s kamarádama
mek
Nekoukala jsem ani loni ani letos.Výsledky si přečtu, vyhlašování čehokoli mě už dávno nebaví.Něco jsem o trapasu četla, idea k čemu měl dvojník posloužit mi dodnes uniká a jsem líná se nad tím zamýšlet .
Pokud si Svěrák myslí, že jsme se jako Česko zviditelnili, je blbej. Kde přesně leží Česko vědí jen migranti.A ti se mu obloukem
( zaplaťpánubohu) vyhýbají .
Je az obdivuhodne, kdyz se podivame, kolik toho za svuj zivot dokazal jeho otec. Pana Jana neznam, ale prala bych mu, aby byl aslespn z poloviny tak dobry a pracovity jako jeho otec.