Astroložka a poradkyně v osobních vztazích Věra Várady nejen o energii skryté v dávných symbolech: "Amulety ochrání, věřte v jejich sílu!" | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Astroložka a poradkyně v osobních vztazích Věra Várady nejen o energii skryté v dávných symbolech: "Amulety ochrání, věřte v jejich sílu!"

Možná to byla náhoda, možná tomu chtěl osud. Věře Várady bylo kolem padesátky a už nějaký čas doufala v impuls, který by jí otevřel ještě jiné světy a jiné možnosti, třeba v oblasti umění.  A ten impuls se nakonec dostavil… Astrologii, výkladu karet i poradenství v osobních vztazích se věnuje nadále, ale kromě toho dnes navrhuje a spoluvytváří amulety. Kombinuje je s kameny, čímž vznikají originální náramky a náhrdelníky, které mají svou silnou magickou vibraci chránit svého majitele. „Možná, že se někteří pousmějí nad tím, že někdo ještě v 21. století věří na tak trochu pohádkové působení amuletů. Na druhou stranu je spousta lidi, a mezi nimi jsou herci, zpěváci i vrcholoví sportovci, třeba nosí své tajné amulety a talismany při vystoupeních či soutěžích a věří v jejich moc a sílu,“ říká Várady. 
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.