Justice se zbláznila! Obžalovaná z vraždy šesti pacientů jde na Vánoce domů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Justice se zbláznila! Obžalovaná z vraždy šesti pacientů jde na Vánoce domů!

Je to k nevíře! Zatímco Jiří Kajínek bude trávit už 21. Vánoce v base za důkazně neprokázanou dvojitou vraždu, bývalá zdravotní sestra Věra M. (50), obžalovaná z vraždy šesti pacientů nemocnice v Rumburku, je na svobodě. Soud ji pustil z vazby. Vánoce tak stráví doma v Rumburku s dcerou Agátou.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

vuhp
23. 12. 2015 16:29

Hrozný titulek
paní ještě není nic dokázané , kdoví , jak to všechno bylo. Je slušná nikam neutíká , tak proč by vánoce nemohla strávit doma.

amplituda
23. 12. 2015 16:11

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

frannes
23. 12. 2015 12:04

taky dost mě nebere jak může někdo obžalovaný z vražd být propuštěn domů jen proto ,že pominuly tzv, vazební důvody, kolik už bylo případů ,že někoho pustili a ten okamžitě prchnul za hranice nebo někam zalezl a veškerá práce kriminalistů byla zmařena , mnozí pachatelé po propuštění klidně páchají další trestnou činnost , co je zvláště zarážející když by byl takto propuštěn nějaký násilník a mohl by ohrožovat svědky nebo přímo oběť pokud jaksi přežila .
Celý náš soudní systém by zasluhoval zásadní proměnu , třeba i s návratem k praxi za Rakouska a první republiky. Pokud byl někdo chycen při činu , nebo následně dopaden ,šel do cely zadržení a druhý den putoval k soudci který vynesl rozsudek na základě jakéhosi porovnání obdobných případů (nechci říkat precedensu z amerického práva). Po rozsudku následoval okamžitě výkon trestu , třeba i ve formě nucených prací. V dnešních podmínkách by bylo možné sestavit tabulku a z ní čerpat výši trestu , pro nezávažné trestné činy přednostně užívat alternaci, pokuty, propadnutí věci užité k trestné činnosti, nucené práce , domácí vězení s náramkem a vázaným režimem. Pochopitelně tento postup nelze užít pro trestnou činnost, kde je třeba dokazování , přesto mezi obviněním a vynesením rozsudku by se osoby neměly dostat na svobodu , na pobyt by logicky si měly vydělávat pracemi v obvodu věznice. Také nevím proč se u nás neužívá praxe tzv. trestných kempů jež je mnohem lacinější než kamenné věznice , prostě skupina vězňů je ubytována ve stanech poblíže místa výkonu práce, mají bezpečnostní náramky a prostor je ohraničen , vaří si, uklízí a pracují pochopitelně je tam i ozbrojený dohled vizuální a i elektronický hlídající přes náramky místo kde se nacházejí vězni . Nevím proč by měl každý vězeń koukat na televizi, chodit do fitnes atd.

robin5
23. 12. 2015 10:19

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

sakajeva
23. 12. 2015 10:15

Tak ona nemá kam utéct a asi ani nehrozí, že by někoho dalšího zabila. Kromě toho, její vraždy také nejsou prokázané, ten motiv, že si chtěla usnadnit práci, nemá logiku. Přece, když jeden pacient umře, dají jí tam jiného. Je ale obdivuhodné, jak se chová, má nervy ze železa. Snaží se příjemným vystupováním naklonit lidi na svou stranu a asi se jí to daří. No, uvidíme.

jarypadlo
23. 12. 2015 08:04

Justiční mafie kope jako kobyla v poslední křeči.Justičních zločinů je jak máku a nikoho to nerese,nikde se nic nestalo,zavřete oči.­....­...ht­tps://­www.y­outu­be.co­m/wat­ch?v=3­nlCAZ7­dVKU . .
http­s://ww­w.you­tube­.com/w­atch?­v=PbGi­EGf81­Jo

pelagie
23. 12. 2015 07:26

Nevědí si rady s Kramným a tady to bude stejné,potáhne se to roky,to je panečku justice

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.