Katuška (4 měs.) se narodila s nevyvinutými orgány. Pomohli jí čeští lékaři! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Katuška (4 měs.) se narodila s nevyvinutými orgány. Pomohli jí čeští lékaři!

Narodila se s nevyvinutým jícnem a konečníkem. Krmit čtyřměsíční Katušku tak museli sondou do žaludku a na bříšku má ze střeva udělaný vývod. Před smrtí děvčátko z Ukrajiny zachránili čeští doktoři!
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

lepabrena
17. 12. 2015 15:29

No přece my to zaplatíme, z našich daní! A zdravotnictví zde v Praze je na úděsné úrovni- známého porazilo auto, když couvalo na chodníku před vchodem do samoobsluhy, polovinou těla byl pod vozidlem a po nárazu neschopen pohybu. Na sanitku čekal půl hodiny, v Thomayerově nemocnici ho ošetřoval ukrajinský lékař tím, že si na jeho končetiny lehl a chtěl vše, včetně zlomených žeber vyšetřovat pohmatem aby údajně ušetřil pojišťovně peníze a známému řekl, že pokud se mu to nelíbí, má si vzít taxi a odjet do jiné nemocnice. Až poté, co zasáhla známého manželka, mu ukrajinský doktor napsal rentgen - i když ne všech končetin, které utrpěly úraz. Známého vůbec nenaočkoval proti tetanu- jak se dělalo vždy po úrazech - a s nohami v ortézách a o berlích ho po "ošetření" propustil do domácího ošetření s tím, že postel v nemocnici je jen pro pacienty v bezprostředním ohrožení života. Nechtěl mu dát ani sanitku na cestu domů. Známý měl po úraze navíc zakrvácený a od hlíny a deště promočený oděv, takže by ho ani žádný taxikář do taxi nevzal. Dle Ukrajince měl v tomto stavu, ze zlomenými žebry, v mokrém a zakrváceném oděvu cestovat domů nočními linkami autobusem se 3 přestupy-o berlích, s polámanýma nohama. Kdyby opět nezasáhla známého manželka a nevyžádala si vedoucího ošetřujícího lékaře, asi by zahynul po "ošetření" v areálu Thomayerovy nemocnice. Přitom si celý život platí řádně a včas zdravotní pojištění! Dle mého názoru by pojišťovna nejvíce ušetřila, pokud by tohoto "lékaře" okamžitě vyhodila!

-bello-
17. 12. 2015 11:04

Chci vědět. kdo to zaplatí, protože ukáčka na to nemají .Zdravotnictví tam je na děsný úrovni , platy taky a navíc je to tam tak zkorumpovaný, že jen na úplatku pro doktory by zaplatili víc.Vím to! V Česku jim to v podstatě udělali zadarmo.Nejvíc dluží dle statistik VZP Rusové, Ukrajinci.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.