Intimní fota ze StarDance: Tohle jste ještě neviděli! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Intimní fota ze StarDance: Tohle jste ještě neviděli!

Načančaná, blyštivá show. Z televizní obrazovky to vypadá tak lehce, voňavě a elegantně. Jaká je ale skutečnost?
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

ochcallis
06. 12. 2015 18:19

Vyhraje kofola, mají to nařízené z EU

jardavozembouch
06. 12. 2015 13:06

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

sumus
06. 12. 2015 13:02

Pavlásek bohužel degradoval pěkný pořad ČT na cirkus, který nemá nic společného s tancem. ŠKODA !!!!!!

francik
06. 12. 2015 12:48

Je to víc jak trapné, někdo se snaží, trénuje aby jsme viděli hezký tanec a takový blb se tam jen předvádí. Co jiného můžeme čekat od ČT. Měli si tam nasadit samé takové blbce a zrušit porotu. Ta je tam teď akorát pro smích.Pořad ztratil svou úroveň a na takového hňupa se nemíním dále dívat. Nakonec to ještě vyhraje.

svatadala
06. 12. 2015 08:08

Škoda, že hezkou soutěž v tanci kazí tydýt jménem Pavlásek. Je s podivem, že jemu samému to už není trapné. Jeho partnerka je výborná tanečnice, ale tento ufoun šlape zelí, je nemotorný jak vidle v hnoji. Ostatní se snaží, makají a pilují tanec a pak tam blbeček s hloupými vtípky zaclání, šklebí se a lidé mu dávají hlasy. Jsou to ale hlasy za trapnost, má se však hodnotit tanec, o kterém však tydýt nemá páru a hudba mu nijak nevadí, ani se ho nedotýká, neb ji neslyší a hopsá si tam dle svého. První dvě kola to byla jako legrace, dnes je to ubohost a trapnost, která i ubírá vkusu a noblesy celého pořadu. Věřím, že porota, ač báječná, celé jeho vystoupení protrpí a známka nula dát nelze. Vyhoďte ho a změňte pravidla soutěže. Asi to má podplacené a nebo automat na SMS, normální člověk mu hlas nepošle. .

frannes
06. 12. 2015 07:37

proboha přestaňte už ukazovat toho tydýta , nechci ho vidět, nechci o něm ani slyšet , kazí mi vkus , jeho včerejší vystoupení byla bída non plus ultra , nemělo by být nějaké předkolo u Star Dance které by podobná dřeva poslalo šlapat zelí nebo zametat v parku. Dává to mimo jiné špatný příklad i mladým když vidí ,že i neumětelové mohou vítězit a ti pracovití a schopní vypadávají. Je to prostě obyčejný byznys s penězi za odeslané SMS a peníze by snad ve veřejnoprávním mediu neměly být rozhodující když kromě příspěvků od státu si ČT bere i televizní poplatky.

fizi
06. 12. 2015 15:11

frannes-včera jsem myslel,že má Pavlásek záchvat padoucnice a ejhle,on tančil.A pak se chválil-no hnus.Ale přece v každé Star-Dance je nějaké kopyto a o tom to je. Nikdo z nich ale nebyl blb,který čučí a když náhodou otevře hubu,tak si myslí,že je vtipný.Nevím,proč se mu říká "komik".I jeho role ve filmu jsou vždy primitivní blbové,tedy jako dělané pro něho.On nevyhraje,ale Vás to donutí posílat víc hlasů a na nic,protože dávno je rozhodnuto a z nás jen dělají blby,jako je Pavlásek.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.