Proč Iloně po rakovině nezaplatí drahý lék? Může za to pojišťovna! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Proč Iloně po rakovině nezaplatí drahý lék? Může za to pojišťovna!

Bojuje s rakovinou mozku. Život může Iloně Vávrové (24) z Klatov podle lékařů možná zachránit jen jeden jediný lék. Zdravotní pojišťovna jí ho ale nechce zaplatit, protože se nikde ve světě takto nepoužívá.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

kopyjan
25. 11. 2015 12:04

janapi - asi jsi dobře neposlouchala..... omezovat pravidelné prohlídky budou všechny pojišťovny .
a smlouvu s protonovým centrem má jen jedna pojišťovna. Ostatní váhají, jelikož protonové centrum chce nehorázné peníze za ozáření. v Německu to vyjde mnohem levněji i s ubytováním rodiny a překladatelem. Pokud by VZP podepsala smlouvu a platila by předraženou péči protonovému centru, tak zbyde mnohem míň peněz pro ostatní pacienty, potom by jste řvali zase kvůli tomu, že pojišťovna nemá na proplacení třeba "Vaší" péče.....je potřeba se nad tím zamyslet....

ararat
25. 11. 2015 10:03

pro cizí děti je vše a pro našince není,i když by mohli zachránit její život,raději ji nechají umřít?..hnusná politika

janapi
25. 11. 2015 11:19

Toto je politika jedné pojišťovny - VZP. Stejné je to s Protonovým centrem....ostatní pojišťovny se dohodly-ale VZP stále váhá. To jen před termínem změny pojišťovny měla silné řeči o závěrečné fázi...a nakonec opět nic nepodepsala! A pokud jsem dobře poslouchala, chce omezit pravidelné proh­lídky­...př­esto­že před pár lety to byla podmínka k léčbě! Vyházet celé vedení VZP s pořádnými pokutami pro neustálé sabotování léčby ......a hlavně žádný zlatý padák!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.