Slavík Karel Gott zazpíval kolegovi z Amfory. A zase u toho byla jeho šílená fanynka ze SRN! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Slavík Karel Gott zazpíval kolegovi z Amfory. A zase u toho byla jeho šílená fanynka ze SRN!

Třikrát přidávat musel Karel Gott (76) na koncertu k 60. narozeninám Petra Salavy. A třikrát se dočkal potlesku vestoje. Uprostřed první řady vášnivě tleskala i jeho skalní německá fanynka Hannelore Uhl (50).
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

hanainge
26. 10. 2015 20:33

Stížnost o Aleně Hájkové, která je předsedkyni fanklubu Karla Gotta v Praze:
Moje kamarádka paní Nikulinová pozvala mne emailem na setkání fanklubu Karla Gotta v kavárně Čas, které se konalo dneska (26.10.2015) od 18.00 hod., protože paní Nikulinová přesně ví, že jsem slušná, velmi dobře vzdělaná dáma, že moje chování vždycky je v pořádku, že já to s Karlem Gottem myslím jenom absolutní dobře a že Karel Gott a já se známe už 34 let. V kavárně Čas jsem byla dneska včasně a tam jsem mluvila s mým kamarádem panem Lubomírem Honzou z Pardubic. Dostala jsem už na stole kávu a mineral.
Najednou příšla Alena Hájková, která je předsedkyni fanklubu Karla Gotta a chovala se vůči mne úplně bezdůvodně sprostý, nestydatý a ošklivý, protože řekla mi, abych musela pryč. Na to jsem jí řekla, že jsem volný člověk, že kavárna Čas je veřejná kavárna a že Alena Hájková není šéfkou kavárny Čas. Ačkoli mám pravdu, Alena Hájková nechtěla to akceptovat, ale musí to akceptovat, protože to, co jsem řekla, je pravda i Alena Hájková nemá žádné právo, mi něco předepsát. Alena Hájková dále chovala se vůči mne úplně bezdůvodně sprostý, nestydatý a ošklivý a proto jsem jí řekla, že budu psát stížnost na internetu, což právě dělám, protože nestydaté, ošklivé a sprosté chování nemusím si nechat líbit a přesně vím, že špatné chování Aleny Hájkové vůči mne vůbec není v smyslu Karla Gotta, který je velmi sympatický a dobrovolný člověk.
Paní Alena Hájková dnes dokazovala, že není vhodná být předsedkyni fanklubu Karla Gotta, protože s lidmi, které jsou přátelé Karla Gotta jako já, se mluví jenom slušné, dobře a vždycky ochotný pomáhát. Mimochodem paní Hájková má špatné oblečení a mám špatný zápach z úst, což jsem si všimla často.
Některé členy fanklubu Karla Gotta řekli mi dnes v kavárně Čas, že proti mne nic nemají.
Paní Alena Hájková měla by se u mne omlouvat!
S pozdravem
Hannelore Uhl

hanainge
26. 10. 2015 20:29

V Praze, dne 24.10.2015
Článek o Karlu Gottovi a o mně v deníku Aha!, který vyšel dneska
Vážený pane Uhlíku,
v príloze Vám pošlu kopii výše uvendé článku, který dneska vyšel v deníku Aha! Nikdo nemá právo, psát, abych byla šílená, protože nejsem šílená. Dále novináři nemají žádné právo, mne vyfotit, bez předtím mne se zeptat, zda s tím souhlasím nebo ne. Předtím, než novináři mne vyfotí, mají povinnost mne se zeptat a čekat na odpověď: Jsem volný člověk a můžu jít na koncertech všude, kde chci jít a to se netýká novináři vůbec nic, protože jenom to je moje soukromná věc. Nikdo nemá právo psát lži. Je mi 51 let a jsem nekoupila byt v Praze. Když jsem v Praze, bydlím v hotelu.
Předtím než novináři něco píšou, mají povinnost mluvit s lidmi a zeptat se na správné pozadí. Jsem slušná, velmi dobře vzdělaná dáma a od strany matky jsem příbuzná s rodinami Lobkowicz, Palffy, Pernštejn, Schőnborn, Sternberk, Schwarzenberg i s králem Jiří z Poděbrad. V Darmstadtu jsem učila 10 let klasický zpěv jako koloraturní sopranistka i na úřadě jsem pracovala 22 let jako sekretářka. Dne 14.10.2015 zemřela moje matka a jsem ráda, že můžu jít na koncertech, kde zpívá můj milý přítel Karel Gott, který je sympatický, fajn člověk a výborný umělec.
S článkem o Karlu Gottovi a o mně, který dneska výšel v deníku Aha!, novináři urazili moje právo osobnosti a proto je na místě, aby novináři s u mne omlouvali.
Očekávám omlouvu na emailové adrese hana.inge@online.de
S pozdravem
Hannelore Uhl

eisenbieger
24. 10. 2015 06:19

tezka svazacka partie , kde svazaci cucaji prachy od podniku kde tomu velej komunisti aby si normalizacni brak mohl vyjet na vylet po svete....ta fotka je 5 let stara , tej hannelore je 56

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.