Začali pěkně zostra! Nový, šestidílný krimiseriál ČT v hlavních rolích s Martinem Stránským (45) a Lukášem Vaculíkem (53) včera večer odstartoval nahou scénou. Dohlíželi na ni i profesionálové.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Včera jsem tento díl měla rozkouskovaný "díky" vyrušování telefonem. Takže jsem si myslela, že jsem případ nepochopila. Ale vidím, že to je v něčem jiném. Prohřešek proti detektivnímu pravidlu (pachatel se musí objevit již na začátku díla), Thomayerka vs. Plzeň , honička v minisukni a myslím že i podpatcích po střechách, zázračné objevení pachatele - no, skoro to vypadalo jakoby to točil renč
Děsný...úchylný...absolutně propadák !!! Když vynechám hrůzný seriál, pak je mi moc líto Lukáše Vaculíka. Strašně sešel, oproti Tofimu... co to s ním je ??????
nemohu jinak, než souhlasit ....nezáživné, bez napětí.jenom policajti chodí se a tam a nic ....ano ta honička opravdu super, ona v podpatcích... nebyl ani zdůvodněn motiv pachatele , pouze poskytnuty obrázky jeho dětství a matky, někomu to nemusí dojít" proč ".. příště se už dívat nebudu , je to ztráta času