Hana Zagorová (69) o svém manželství a vážné chorobě, která jí změnila život "Nemoc mě nasměrovala ke zpívání. A za to jsem ráda…" | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Hana Zagorová (69) o svém manželství a vážné chorobě, která jí změnila život "Nemoc mě nasměrovala ke zpívání. A za to jsem ráda…"

Na pódiu se vždy usmívala. Jen málokdo věděl, že za úsměvem je bolest a strach o život. Mezi lidmi se sice šuškalo o tom, že je Hana Zagorová (69) vážně nemocná a že musí docházet na transfúze krve, jen se netušilo, co všechno musela zpěvačka kvůli nevyléčitelné nemoci vytrpět a zvládnout. Třeba fakt, že nikdy nebude mít vlastní dítě… Na počátku 90. let ale osud tvrdě zkoušené Zagorové ukázal příznivou tvář. Potkala svého druhého manžela, operního zpěváka Štefana Margitu (59), který jí byl a dodnes je velkou oporou. A díky »zázraku« se její zdravotní stav najednou výrazně zlepšil. Jak zpěvačka dnes žije? Co prozradila o svém manželství? A o nemoci, o které jinak velmi nerada hovoří? 
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.