Trpké probuzení nemocného důchodce Václava Jonáše (64): Fasáda plná sprosťáren! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Trpké probuzení nemocného důchodce Václava Jonáše (64): Fasáda plná sprosťáren!

Nepříjemné probuzení zažil Václav Jonáš (64) z Volenice na Strakonicku. Když vyšel ráno před svůj dům, měl fasádu posprejovanou hanlivými nápisy.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

koss27
19. 09. 2015 21:56

Dobře ho známe, je to podle všeho "nemocný" člověk. Bohatě by stačilo, kdyby nedělal problémy na všechny strany a nechal celou vesnici žít. Svůj důchodcovský čas věnuje pouze tomu, že chodí po vsi, nadává slušným lidem do kur.., pí.. a sviní. Také pomlouvá jednoho před druhým a ještě tvrdí, že to říkal ten první. Je to neskutečnej naschválista a potížista. Několikrát byl přistižen na cizím pozemku a ještě majitele seřval. Je to politováníhodný případ psychicky narušeného člověka, který měl být už dávno v péči odborníků v separovaném zařízení. Je agresivní, nosí u sebe zbraň a může být nebezpečný a to i fatálně. Co se týče pravdy na jeho fasádě, nejspíš si to udělal sám, je tam podpis dobrovolných hasičů, což dokazuje, že je to jeho práce. Kluci hasičský absolutně nejsou tak hloupí, aby se pod to ještě podepsali a riskovali kriminál. Nikomu z nich za to ten ubožák nestojí. Napsal si to tam sám, aby měl zase záminku prudit a také se zviditelnit a vystupovat jako největší chudáček. Při tom je pravda taková, že chudák je každý, kdo toho člověka jenom zná. Lidi ze vsi, jeho rodina, známí a předevšim starosta pan Papež!!!!!! Deník AHA by se měl nejdřív poptat v okolí, než se začne za někoho stavět!!!! Pro lidi, co tuhle lidskou kreaturu znají, se pouze zesměšnil a potvrdil tak jen názor okolí na toho "člověka", že je opravdu chorý!!!!

petrmetr
18. 09. 2015 17:38

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.