Speciální tip na luxusní oběd: Vepřová panenka se slaninovou omáčkou a s opečenou kořenovou zeleninou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Speciální tip na luxusní oběd: Vepřová panenka se slaninovou omáčkou a s opečenou kořenovou zeleninou

Vepřová panenka, neboli panenská svíčková je jedno z nejkvalitnějších mas, se kterými můžete v kuchyni pracovat. Je křehké, libové a má vysoký podíl bílkovin. Dbejte nejen na správný výběr, ale také na to, jakou vyberete pro maso pánev na přípravu. Šéfkuchaři říkají, že zde se to dělí na profíky a ostatní. Pro ta nejvyšší masa je nejlepší vzít litinové pánve, které mají vysokou nepřilnavost a perfektní tepelnou vodivost. Maso musí být na talíři dominantní, přílohu redukujte, ale o to zajímavější jí udělejte. 
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.