Irena (48) ze Slovácka má krušný osud. Starší syn tragicky zemřel, mladší je těžce postižený, na všechno je sama. "Bývám zoufalá, ale o Tomáška se postarám!" | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Irena (48) ze Slovácka má krušný osud. Starší syn tragicky zemřel, mladší je těžce postižený, na všechno je sama. "Bývám zoufalá, ale o Tomáška se postarám!"

Kolik ran a bolesti je schopen člověk unést? Kolik síly musí v sobě najít, aby se dokázal všemu postavit čelem? Irena Horehleďová (48) z Bílovic na Slovácku vzdoruje nepřízni přes dvacet let. Mladší syn Tomáš (21) se narodil těžce postižený, Irena ho přesto odmítá dát do ústavu. Postavila pro něj bezbariérový dům, pečuje od něj i přes své vlastní zdravotní problémy. Nejkrutější rána ji zasáhla před rokemu, kdy tragicky přišla o staršího syna Ondru (†23), který jí byl oporou… Irena bojuje dál, sama se s láskou stará o Tomáška i mladší dceru Elišku (13) a doufá, že se její situace konečně zlepší.  
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.