Marcela Hronková (47) z Českých Budějovic o hrůze, které může potkat každou matku, i o naději, která vždycky je: "Syn ochrnul ze dne na den!" | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Marcela Hronková (47) z Českých Budějovic o hrůze, které může potkat každou matku, i o naději, která vždycky je: "Syn ochrnul ze dne na den!"

Ten studený lednový den roku 2013 by nejraději vymazala z paměti. Jenže to nejde, pohled na jejího téměř devatenáctiletého syna Pavla na vozíčku jí zapomenout nedovolí. Marcela Hronková z Českých Budějovic přesto působí dojmem vyrovnané ženy, která je ochotna pro své dítě udělat cokoliv, jen aby mu mohla aspoň trochu usnadnit život. Ostatně všechny slzy už vyplakala a jak sama říká, je to právě Pavel, který ji svým optimismem a pevnou vůlí drží nad vodou. Při pohledu na syna, který kousek od ní za asistence fyzioterapeutů s poctivou zarputilostí posiluje ochrnuté nohy, má totiž pořád naději. „Zlepšuje se to a já věřím, že jednou bude líp,“ šeptne.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.