Petr K. o nevěře Moniky: Přísahala mi na smrt Klárky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Petr K. o nevěře Moniky: Přísahala mi na smrt Klárky!

Byla Monika Petrovi nevěrná? I to se včera probíralo u soudu. Petr K. nejdříve dopoledne vylíčil žárlivou scénu Moniky na dovolené v Egyptě, pak tvrdil, že on své milované ženě nevěrný nikdy nebyl. A nakonec prozradil, jak mu manželka přísahala na smrt otce a Klárky, že ho nikdy nepodvedla…
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

dajka123
30. 06. 2015 08:45

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

dajka123
30. 06. 2015 08:38

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

setroseuros
30. 06. 2015 06:35

vsadim se, ze ji k ty morbidni prisaze navedl on! Na smrt nekoho blizkeho ,mamy, otce, dcery muze nechat prisaht jen cisty blazen!

ljubaa
30. 06. 2015 08:15

Já měla s bývalým to samý. Měl utkvělou představu, že ho podvádím a taky mi říkal, at přísahám na život našich dětí, že jsem mu nebyla nevěrná... každej den ráno než šel do práce mi říkal, jestli mu budu věrná... Odpoledne mě vyslýchal, kterýma ulicema jsem šla domu. Kontroloval deštník, jestli jsem zmokla, když pršelo - když nebyl dostatečně mokrý deštník, řekl mi, že mě někdo přivezl. Kontroloval i punčocháče, jestli na nich nemám oka, když jsem jednou měla oko na punčoše, řekl, že jsem se někde svlíkala....Když jsem seděla a poslouchala se sluchátkama hudbu doma, řekl mi, at si to dám na hlasito, že když poslouchám do sluchátek, tak myslím na jinýho chlapa... Kontroloval mě, kdy se sprchuju. Když jsem se šla ráno osprchovat, ptal se mě, proč se sprchuju ráno - bylo léto a po noci jsem se chtěla osprchovat. To nemluvím o kontrole telefonu, počítače a kontrolách v práci - přepadovky v práci, jestli tam jsem a co tam s kým dělám... Bylo to pak už tak nesnesitelné, že jsem odešla a podala žádost o rozvod.

mdada49
01. 07. 2015 17:02

Nesnesitelný, je život se žárlivcem. Též jsem tp raději ukončila. Nebavilo mě věčně vysvětlovat, že v sámošce byla fronta a že ten kluk co jsem ho pozdravila, byl spolužák ze základky. Nevěrná jsem mu opravdu nebyla , až poté, co mě svými neustálými výslechy a podezříváním k tomu dohnal. Myslela jsem si, že když budu mít máslo na hlavě, budu ty jeho výpady lépe snášet. No, stejně to nepomohlo a ani mě to nijak neuspokojilo. Den ze dne jsem ho potom opustila. Nemohl to pochopit, vždyť "mě jenom miloval" . A ještě jeden otřesný případ žárlivce mé kamarádky. Když přišla později domů ......očuchával jí kalhot­ky..­..bb­brrrrr­rr.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.