Proces roku s Petrem K. začíná: 20 zásadních zjištění! Nesrovnalosti, které budou hrát klíčovou roli | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Proces roku s Petrem K. začíná: 20 zásadních zjištění! Nesrovnalosti, které budou hrát klíčovou roli

Petr Kramný (36), obžalovaný z vraždy manželky Moniky (†36) a dcery Klárky (†8), stane již zítra před ostravským soudem. Podle obžaloby muž obě ženy zavraždil elektrickým proudem při předloňské dovolené v Egyptě. Kramný vinu odmítá. Ve vazbě byl od loňského února. 
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

xsedmikraska
28. 06. 2015 07:12

Od samého počátku bylo jasné, že s Kramným něco v pořádku není. Rodina naříká bolestí a on nejde pro lékaře. Je s nimi na pokoji delší dobu a nevšimne si, že již nežijí. Když nečekaně zemře muži jeho rodina, tak přece v šoku obviňuje sám sebe, že tomu nezabránil..... Kramný jen stále opakoval, že on s tím nemá nic společného a hájil se, jak to jen šlo. Jak to, že nemá? Přinejmenším to, že s rodinou byl jediný v bezprostředním kontaktu a tak mohl katastrofě zabránit. Přinejmenším tím, že zavolá lékaře. To, jak se projevoval emočně ani nelze rozebírat. Určitě se ale nejevil jako zlomený a nešťastný. Spíše jako někdo, kdo si činí obavy sám o sebe. Rychle chtěl z Egypta pryč. Chtěl by to samé otec rodiny, kterou miluje? Nechtěl by být tam, kde jsou jeho milovaní? Nechtěl by v tom šoku raději umřít? Chtělo by se mu zpátky do prostor, kde byl s rodinou? Nebyl by mu v té chvíli jeho život lhostejný? A to nejzrůdnější toho všeho je otázka, zda Klárka zemřela plánovaně, anebo se jen nešťastně připletla? Pokud plánovaně, tak doufám, že z vězení nevyleze. Může snad dcerka za to, že se její maminka chtěla rozejít? Dítě bylo nevinné a u svého otce očekávalo bezpečí, lásku a ne smrt.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.