Když se herce zeptáte, jak je na tom finančně, buď vám neodpoví, nebo začne rovnou naříkat, jak je herecké řemeslo špatně placené, lidé nechodí a doba je zlá. Ne tak Miroslav Donutil (64), který nebojácně postavil otázce redaktora: „Jste Bohatý?“Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Nevím, zrovna o panu Donutilovi jdou zvěsti, že nesnáší dělníky a obyčejné lidi, nebo běda taxikáři, kdyby se zpozdil i jen o jednu minutu. Nevím jestli je to pravda, ale není šprochu..
cestovala jsem s ním letadlem. nečekal a předběhl celou frontu na odbavení, choval se nařazeně a povýšeně. jak jsem na něj ráda koukala od té doby ho nemusím. U mě je nafokaný a namyšlený debil
já bych teda z toho výtahu nevylezla,musel by jít sám. jsou všichni stejní. kolegyně potkala na poště pana Vondráčka,fronta nefronta hned k okýnku , ale kolegyně se nedala a odkázala ho nakonec řady. on se obořil jako že neví kdo je? a tak kolegyně řekla že je smrtelník jako každý druhý. Vondráček se urazil a odešel. Budou se chovat tak jak jim sami dovolíme ...