Dalo se to čekat! V anketě Zlatý David, jejíž výsledky pořadatelé vyhlašovali ve středu večer, si cenu za nejhorší klip loňského roku odnesla Ivana Gottová (39). Odnesla v uvozovkách... Na vyhlašování totiž nepřišla!Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
protože je to kravízna směšná sebestředná a patrně megalomanka , což jako zdravotní sestra sice ze školy zná, ale u sebe nepozná:
Megalomanie: Iluze o vlastní velikosti, velikášství
Řekla bych, že tu cenu nedostala za ten klip, ale za to jak jí lidi nemají rádi, protože se cpe tam, kde nemá co dělat - VIPky s ní jsou děs a hrůza, muzikál jsem neviděla, ale nechápu ji, proč není doma ,a vždyť to nemá zapotřebí. Nebo by měla dělat zpátky produkční, ale to by zase nebyla v televizi.
Anticenu vyhrála právem. Zpívat neumí, jako herečka je otřesná, asi jí fakt nic jiného nezbylo, než si toho Gotta vzít ( uhnat ho). Chytrá ani hezká není, nic neumí a uplatnění na trhu práce by měla minimální...
co toto je za názor,vadí jenom nevzdělaným nebo cholerikům,já ji berou takovou jaká je mě nic neudělala a je potřeba se na to dívat z rezervou a ne tak vážně jako jen pár lidiček
Ze by timto narod konecne narusil jeji "hrosi kuzi"? Mozna si uvedomi, ze se nema cpat nekam, kam nepatri. Kdy uz si to uvedomi i tv Prima a vyrazi ji z VIP zprav, to si cela CR oddechne. Nikdo ji nema rad, je to znama zlatokopka.