Dalo se to čekat! V anketě Zlatý David, jejíž výsledky pořadatelé vyhlašovali ve středu večer, si cenu za nejhorší klip loňského roku odnesla Ivana Gottová (39). Odnesla v uvozovkách... Na vyhlašování totiž nepřišla!Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
matylda-rut
jasně, že je to tak, ze závisti obviňuje jen jedinec, který sám moc nedokázali, má nižší sebevědomí , nižší kritičnost myšlení , adorují svoje vzory a hlavně , hlavně sám závidí, je to jedinec, který jiným subjektům připisuje vlastní motivy, city a chování , projektuje se do nich !!!!.
Jednoduše řečeno, takový mord+ ararat jsou závistiví jedinci, hodně o sobě vypovídají právě, že např. nadužíváním slova závist.
matyldo , souhlasím s tebou
morda + ararat o projekci do jiné osoby jsem chtěla poučit, protože tady nejsme blbí, žejo?
Naprostý blábol Jsi úplě mimo amatérský bulvární psychologu. Já nezávidím nikomu nic. Jen mi vadí jedinci jako jsi ty. Pomlouváš známé lidi a říkáš tomu názor. Sama jsi nedokázala vůbec nic, jinak bys neměla potřebu to dělat. Jsi charakterově hodně pokřivená. Těžko říct, kdo ti tak ublížil, ale právo na ty tvé pitomé pomluvy ti to nedává.
Kdyby byla oceněna jako nejlepší, to by Kája rozuměl, až by chrochtal blahem.
Zvláštní, že takoví talentovaní, jako Gott a Svoboda, si pověsili na krk ženy skřehoty.
Vážně nechápu, proč tu Ivanku Gottovou pořád drbou a urážejí. Holt je to závist, že si ji vzal K.G. za manželku, že je to snaživá ženská, že není jen zhýčkaná panička. Vždyť ta písnička, kterou ona a její holčičky natočily tatínkovi k narozeninám je hezká a milá. Nakonec to bylo pro radost v rodině a tak co je komu do toho. K.G. měl radost a pro něj to bylo složené. Ostatní jen závidí, že nic podobného nedokážou. Oni jsou jako rodina šťastní a o to tu přeci jde a nikomu cizímu do toho nic není, kdyby se Ivanka na hlavu stavěla, je to jen a jen její věc. Přeji jim hezké chvíle, štěstí a zdraví a K.G. stálou radost ze svých holek doma.
Ale no tak, už jsme to psala nahoře. kdyby to byl dárek jen pro Karla, tak by mu ho byla dala a tím by to bylo uzavřené, ale Ivana ho dala Blesku a určitě ne zadarmo, navíc tento klip pověsila osobně na you tube, aby to co nejvíce lidí vidělo. Takže je to blbost, co píšeš. Žena která nemá talent se sice může snažit jak chce, ale lehčí by bylo, kdyby dělala to co umí a necpala se do řemesla na které prostě nemá.