Dalo se to čekat! V anketě Zlatý David, jejíž výsledky pořadatelé vyhlašovali ve středu večer, si cenu za nejhorší klip loňského roku odnesla Ivana Gottová (39). Odnesla v uvozovkách... Na vyhlašování totiž nepřišla!Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
ararat
ta tady nekomanduj kdo co smí, tady jsi v diskuzi a to ty + mord nikdy nepochopí .Nemontuj se do lidí!
Člověče, už jednou jsem řekla, tebe mít za sousedku v baráku, kristepane.Věčně tvoje oko u klíčový dírky a komenty
V žádné diskuzi bulvární drbničko ty vůbec diskutovat neumíš. Jenom žvaníš a často i neobratně lžeš prázdné, hloupé články přesně pro hlupáky jako jsi ty belladono
olgoj chchoj - mord
Něco jako mord a ararat u nás není , naše bydlení je hodně drahý.A protože dementi málo vydělávají, nedosáhnou na tohle bydlení.Proto morde ty ani ararat tady bydlet nikdy nebudeš
kristepane, ano, může si na kanál dát co chce, pak se ale nesmí Gott rozčilovat, že to bylo soukromé.Chápeš tu logiku?
Kromě toho si oba mysleli, jak to uchvátí a ono jako na potvoru ne
svatadala,paklize je to jak pises,tak jedine souhlasim,i kdyz Karla muzu,jeho zenu ne,ale to je otazka vkusu a nazoru,co clovek,to jinej..A jestli je pravdou ze klip byl pro nej od rodiny,pak do nej opravdu nikomu jinymu nic neni a nema co hodnotit.Svoji nezaplatitelnou hodnotu ma tak jako tak,a o penize ani zviditelnovani neslo.Ovsem klasickej zavistivej Cechacek to samozrejme bude vidat jinak,Ceska klasika.
Nešlo o zviditelńování? Nebud naivní. Ivana ho dala Blesku a Ivana ho osobně pověsila na you tube. Byla přesvědčena jak to ohromí a nyní se to snaží zahrát do rohu. Promin, ty taky vyvěšuješ na you tube dárky svým milovanýmnebo je prodáváš Blesku? Pokud ano, pak jsou veřejnosti přístupné a každý je smí hodnotit. Takže žádná závist, ale Ivana se nemá přeceńovat a dělat to čemu rozumí a na co má a ne používta stále tlačenku aprosazovat se jen proto, že je Gottová a to ona dělá se vší pílí, to je pravda.
meleš kraviny a neurážej Čechy!Už jednou jsem ti to říkala.
Jestli se za Čecha nepovažuješ, tak odtud vypadni.
Když nevíš jak fungují sociální sítě, ani možnosti na youtube, tak se to douč.
Kdysi jsi vykládal, že jsi mohl jít pracovat na Západ .S tvými znalostmi na PC leda tak na stavbu, Čecháčku!
Národní hrdosti já pořád ještě mám, tak se srovnej, jasný?!
Neblábol intoško z Aha. A nepoučuj. Jsi k smíchu. Největší ostudou Čechům jsou právě takoví hltači bulváru jako jsi ty. Ty si tady léčíš kopmplexy a závist. Přitom jsi naprosto průhledná
Já zas nechápu, že se někdo Gottové zastává. Tak za 1. pokud to byl dárek jen pro Karla, proč ho ona sama zveřejnila, dodnes je na jejim kanálu you tube. Takže ji šlo o to, aby to veřejnost viděla a ne že ne. Za 2. jako moderátorka je nemožná,ale protože je Gottová udrží si to místo i přes velkou kritiku. Myslím, že by ti co se jí zastávají jinak mluvili, kdyby měli talentovanou dceru, která by ráda moderovala, ale místo by dostala netalentovaná Gottová. Nebo kdyby jste měli nadané děti, které by mohly vystupovat v muzikálu, ale nakonec by musely ustoupit dětem Ivany a Karla.