Dalo se to čekat! V anketě Zlatý David, jejíž výsledky pořadatelé vyhlašovali ve středu večer, si cenu za nejhorší klip loňského roku odnesla Ivana Gottová (39). Odnesla v uvozovkách... Na vyhlašování totiž nepřišla!Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
hejhej
Gott ztratil soudnost, když si ji vzal a tento stav se jen s přibývajícím věkem zhoršuje.
Oba mají hroší kůži, dost lidí z branže je už nemusí .Jenže kšefty jsou nutné, přežít chce každý, ne každý řekne nahlas .. s s touhle protěží, která nás zdržuje já hrát nebudu ....
Jediný Laufer ji poslal do háje,když po něm chtěla, aby s tzakovým polenem ztrácel svůj drahocenný čas
Dost lidí z branže je nemusí? a to jsi vygooglovala kde bulvární drbničko? A ty tvé zmatené žvásty, to je opravdu k politování a k smíchu zároveň ty zakomplexovaná uklízečko z fitka běž si radši poslat srdíčko
Ostuda??Ponížení??Říká kdo???No lokajové z redakce Blesku!!Za to jsou placení od majitele Blesku!!Bezpáteřní pražáci musí psát to,co chce majitel.A vlastník této tiskařské žumpy chce zničit Gottovou.
Slyšeli jste někdy na ČT24 mluvit Václavka???Lidi,to snad není ani komik,to je přírodní úkaz!!Poslechněte si Borka ,rezavou pilu Tvarůžkovou a šklebu Kroužkovou.Oproti těmto hydrám je Gottová anděl.Je,bohužel,Gottová a proto musí být špatná.Mi se zdá sympatická,umí mluvit,dokonce umí zpívat a snaží se.Ale poslechněte si superstar Václavka na ČT24.Já si ho natáčím a posílám za oceán,aby se taky nařechtali.Né že by nechytli ČT24,ale je tam jiný čas.A na Radiožurnálu si poslechněte ráno Chuma s Lenkou Šumovou,ta ani nemůže říct své jméno pořádně,jak se hihňá do mikrofonu.Mám pocit,že se tam s Chumem lechtají!!To je taky úroveň!!
Nechte Gottovou na pokoji a poslechněte si jiné "superstar"mluveného slova.
Matyldo a veris ze ji tu praci vubec nezavidim, v mediu ktery lze na povel a krouti verejnym minenim? V necem takovym "pracovat" je spis poradna ostuda!
Gottovi maji svoje penize vydelany! Na rozdil treba od Babise,kterej je ma UKRADENY !!! Kdo to nevi a nechape,jeho problem,bohuzel takovej,kterej poskozuje vsechny!
A ze ji Karel sem tam pomuze? V principu by to tak bejt nemelo,ale kdo to nedela,kdyz muze? V prvni rade nekradou a neokradaji stat,tedy nas vsechny a to je zasadni a velikej plus,at si kdejakej zavistivec placa co chce!!!
Ty by jsi zmklaq, kdyby jsi se zajímala o práci a dostala ji Ivana jen proto, že je Gottová. Promiń, nezávidím ji vůbec nic, protože není co závidět. Je mi líto nadějných lidí a děti, kterým netalentovaná Ivana bere práci a dětem naději.
I to, že jiným kvalifikovaným, nadaným lidem vezme práci je způsob krádeže. Je mi líto, ale měla bych ji ráda, kdyby dělala svoji práci anebo třeba zařídial starobinec, kde by ukázala svůj talent, je zdravotní sestra, proč se cpe na uměleckou dráhu, když na ni nemá?
matylda-rut,za 1/ na svuj kanal si muze dat co chce a ma taky pratele a rodinu,tobe to urceny urcite nebylo! 2/co se jejiho moderovani tejka,neznam ho a nemuzu amatersky hodnotit,navic o nem ten clanek neni.
To není pravda, pokud je to určené pro rodinu a přátelé, pak se to dá nastavit tak, aby měla přístup jen rodina a přátelé, pokud chceš aby to bylo veřejné musíš to zadat - veřejné. Tak nepiš nesmysly a informuj se.