Dalo se to čekat! V anketě Zlatý David, jejíž výsledky pořadatelé vyhlašovali ve středu večer, si cenu za nejhorší klip loňského roku odnesla Ivana Gottová (39). Odnesla v uvozovkách... Na vyhlašování totiž nepřišla!Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Nedostala to jen Gottová a jen za svůj klip!
Ocenění Zlatého "Davídka " dostal i Gott.
"Ivanka " za trapně neumělé vystupování v TV Prima,
za nekritické cpaní se do muzikálu navzdory svému talentovému hendikepu a teprve v poslední řadě za klip.V němž mimochodem zpěv pojala jako jen vedlejší produkt dění.
Prioritně tam totiž předvádí SEBE. Račte si to pustit znova. Zatahue břicho, natahuje nožky, odhaluje ramínko ....
Prostě " modelka."
A Gott to schytal za to kupčení výhod a kšeftíků pro Ivanku, které já nazývám korupčení.
Video mohlo být na youtube vymazáno, třeba kvůli autorským právům k němu a mohlo zůstat soukromé.
Ivanka Gottová je něco, co se definovat nedá.Vkus na oblékání nemá, hudební talent , herecký talent , moderátorský talent nemá.Můzou políbená není, myslí si však opak.Chovat se jako dáma od Gotta neumí.Ve svých 40 letech nemá jasno co je, čemu by se věnovat měla a od čeho odejít a to má už 2 děti.
Můj názor a vážně o něm s nikým tady debatit nechci.Dávám to k článku.
jsem moc ráda, žes to ustála a zůstala
Bez tebe by to tady bylo na houby, nemusím ve všem být ve shodě , to bychom byly blbý .
Ještě, že to tady vtipně vyrovnává mek
jdu pryč, měj se bezva dneska
.. naštěstí nejsem mediálně známý člověk, protože kdyby někdo pustil "oslavné a jinak zábavně" písně z různých oslav narozenin apod, kde "pěji" , tak převálcuju i Gottovou... z toho plyne, že se našli šmejdi, kteří soukromou záležitost úmyslně použili a využili.... no, jo blbci jsou všude....
Jako dárek byl klip moc hezký a holky dělaly co mohly.Já být tím obdarovaným, tak bych byla moc šťastná.Chybou je, že to dali v plén lidem a jak se dobře ví, někteří lidé jsou hrozně závistiví a zlí.Tudíž to někdo honem vstrčil do té ankety Zlatý David a neštěstí bylo na světě.Ivanko, nic si z toho nedělejte, oklepte se a buďte ráda, že jste všichni zdraví a že máte krásné holčičky a zlatého manžela.
Toto má dvě roviny....pokud to budete hodnotit jako pěvěcký výkon, tak opravdu nic moc, jako vyjádření citů a dárek k narozeninám manželovi to beru....Karel jistě ocenil tu snahu a myšlenku ho potěšit něčím zajímavým a nebádal nad přesným pěveckým výkonem
Pan Gott stárne!!! Gottová se všude cpe, naumí hrát, zpívat, mluvit.
Pan Gott se dostal na výsluní díky své celoživotní práci a Ivana z toho těží. A to si mistr ve svém věku asi neuvědomuje, ztrácí soudnost.
myslím si,že pan Gott je svépravná osoba a dobře ví co dělá,že stárne,tak to je snad samozřejmé i ty stárneš,všichni stárneme na tom není nic neobvyklého a nechápu proč to tady zdůrazňuješ,Ivanu si vybral sám a proč by ona měl říci ne když měl o ní zájem.Z čeho ji viníš,je vidět že za vším vidíš jenom mamon,ale licdké vlastnosti ti nějak unikly.