Dalo se to čekat! V anketě Zlatý David, jejíž výsledky pořadatelé vyhlašovali ve středu večer, si cenu za nejhorší klip loňského roku odnesla Ivana Gottová (39). Odnesla v uvozovkách... Na vyhlašování totiž nepřišla!Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Ty už přestań psát hovadiny. Situace. Je jedno dobře placené místo, ty se o něj ucházíš, protože je to něco co umíš, ale ona přijde Ivana Gottová a protože je Gottová a sic bez talentu tohle místo dostane. A ty podle toho jak píšeš ji plácneš po rameni a řekneš: Fajn, Ivanko, moc vám to přeji, mě navadí, že kvůli tomu, že jste protekční blbka musím jít na socku. Tý woe, kdo věří, at tam běží. Prostě píšeš hovadiny.
bum-bac-bum,jestli ono to spis nebude v tom,ze zlodeji na sebe neradi upozornujou? )) Nebyla by zadna sranda kdyby se najednou vsechno otevrelo,prislo se na to a sel by z komfortu do ubohy chyse chudej jak mys i s rodinou,ba,ba ;-)
Naprosto souhlasím s "bella" a s "robin5"! Gottová je posedlá touhou po slávě a čím víc se snaží, tím je trapnější. To, že se ze "soukromého" dárku stala zábava pro lidi, to by nemělo Káju rozčilovat. Měli si "soukromý" dárek ponechat ve svém soukromí a měli by pokoj.
Asi to nebylo určeno ke komerční prezentaci, ale v tom případě s tím neměli lézt na veřejnost. Jenže té slávy mají furt málo a tak se takhle ztrapnili. A kdo ví, třeba za to byly i nějaký prachy. V každém případě Gottovic rodina by se měla maximálně upozadit a prezentovat se jen tím, kdo něco skutečně umí, a to je sám velký Mistr. I když už taky dobíhá ujíždějící vlak. Ale kdo si zvyknul na vysokou životní úroveň...
Já osobně jsem ráda, že se Ivana podělila o dárek pro Karla, písnička byla moc milým dárkem. Mi se to líbilo, byla to recese a vůbec nechápu proč to někdo nominoval, to už mohli udělat výběr všeho co kdy lidé dali na internet! Ovšem jako moderátorka nic moc, snaží se ale bohužel má nepříjemný hlas a s tím nic neudělá, nejvíce to vyniká, když moderuje s chlapy, kteří jsou přirození profíci.