Pavlína Bitarová (35) v lednu 2006 konvertovala k islámu. Před pěti lety, po špatných zkušenostech, se rozhodla vzdát se ho. A přišel šok. Od bývalých souvěrců začala dostávat i výhrůžky smrtí.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Jo a k tomu tematu ze ji chcou zabit ze odstoupila z islamu. Je to hnusne to ano. Ale je to jeji chyba zrejme v islam neverila od srdce a kdyz to jen predstirala nebo se stala muslimkou jen kvuli priteli tak udelala velkou chybu.
Taky jsem nenavidela islam a mluvila jsem o nem tak jako vy ale tet jsem vse pochopila a musim se smat tem lidem co islam nenavidi.
Vy nic nechapete
Stala jsem se muslimkou a provdala za turka.Manzel je na me hodny a respektujeme. Zahalena byt nemusim. Satek na hlave se ma nosit dobrovolne a s hrdosti a ne se strachem a nenavisti. Ale jak jsem uz psala vy to nechapete. Verite jen tomu co vydite v televizi a co ctete na netu. Muslimsti lide jsou mily pratelsti nevsichni jsou teroristi. A jestly nejaky muslim mlati zenu tak je zbabelec . Protoze v islamu se ma k zene chovat jak ke kvetine a jeste lepe. A muj manzel je tomu dukazem. Jsem stasta za to co me potkalo a nikdy bych uz nemenila. Jen vam chci rict zamyslete se sami nad sebouani ani VY NEJSTE DOKONALI
Nejak se mi nechce verit ze ctu v komentarich tolik nenavisti,a to si rikate Slovani a Cesi? Nikdy jste jako mlady neudelali chybu? Neocenite ze nasla tu odvahu si tu chybu priznat a vystoupit? Cekal bych ze napisete neco v tom smyslu,ze jak ji ublizej,poznaji pani sefove jak chutna spravedliva odplata! A to taky poznaji!!! Ale to co jste predvedli,to je ostuda!
ať táhne odkud přišla, za prvé to její dítě má tátu který ho chce vidět, za druhý si to měla uvědomit než dřív než se s někým spustila a za třetí to její dítě je malí muslim, až vyroste tak nám může pěkně zatopit
Konvertity považuji za vlastizrádce , nikdy žádnému muslimovi nevěřte, oni lžou jak Korán káže. Když se k nim přidáte, tak se stanete součástí komunity ať chcete nebo ne, ani do mešity chodit nemusíte a už v tom lítáte - psychický teror, fyzické násilí atd.
ISLÁM V ČR NECHCEME ! ! ! www.ivcrn.cz
Konvertity považuji za vlastizrádce , nikdy žádnému muslimovi nevěřte, oni lžou jak Korán káže. Když se k nim přidáte, tak se stanete součástí komunity ať chcete nebo ne, ani do mešity chodit nemusíte a už v tom lítáte - psychický teror, fyzické násilí atd.
ISLÁM V ČR NECHCEME ! ! ! www.ivcrn.cz