Nové svědectví o chování Rychtáře po smrti Bartošové (†48): Co před policií schoval a co zničil? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Nové svědectví o chování Rychtáře po smrti Bartošové (†48): Co před policií schoval a co zničil?

Iveta Bartošová, kterou trápily nejrůznější zdravotní problémy a také závislosti, za svůj relativně krátký život stihla spořádat obrovskou dávku léků. Kde je brala a zda byly všechny na předpis, bylo dodnes záhadou. Teď se však objevilo nové svědectví.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

20tina12
25. 02. 2015 11:10

To jsou romány-jen tak dál. .. a to je diskuse?!!

marek.d
24. 01. 2015 16:16

Mpads, nech se léčit, ty chorý bezmozku, ani psát neumíš, o pravopisu se mluvit vůbec nedá, vůbec se ty tvoje průjmy nedají ani číst. Nemá to hlavu ani patu, nezaměstnaný ***amotný dementní alkoholiku a panici., co bydlel u ožralky iFetky na půdě. Takové debily, jako jsi ty, co neumíš ani psát, v lebce máš lejno a vypadáš taky tak, tahle země nepotřebuje, nezaměstnaný chcípáčku a nadržený onanisto. Tvoje výlevy dokazují opět tvoji demenci, primitivismus, nezvládnutí ani základní školy a opuštěnost, dědo panici. Ukájej se nad starými fotkami odulé bréci ožralky iFetky dál a zvracej si doma, chudáčku. A na pracáku ti snad najdou práci pro tebe - čištění kanálů SNAD zvládneš, křupane. Jsi VRAH iFetky - nezasáhls a pomohl jsi jí k smrti, ona MAKALA až do svých 46 a pak zasáhl Rychtář, že jo, blbe?

mpads
24. 01. 2015 01:54

marek.d Proto ji vynesl z Itálie z léčení a nebyl manžel, Léčení chtěla už dřív a Itálie byla její přání(dokonáno telefonicky, že si užije předtím dovolenou na jachtě z mladým Martuccim. Starý Martucci zařídil léčebnu. Nebylo to přání Martucciho, ale Ivety už před rokem k Itálií Ivety .Léčení bylo zaplaceno na 3 měsíce s luxusem na 500000 kč dopředu a nebyl to únos.V Itálií řekla, že s Rychtářem zpátky nepojede a Rychtář to znemožnil vlivem a vyhrožováním a náhaněl jí strach že tam zůstane na orgány s finančním vydírání z hypotékou.Potom Iveta ze strachu otočila o 360 stupňů.To papouškování, že to chce ambulantně je práce Rychtáře. . Na Macuru taky lhala že jí unesl, podle Rychtáře a obvinila ho. Přitom si pamatovala vše a bylo to přes agenturu Rychtář vykládal co zrovna potřeboval. a vštěpoval to Ivetě, že léčebna něco stojí.Potom jí přemluvil a vyhrožoval. Na oplátku si vzal půjčku z banky, zadlužil se a oženil .Kdyby Iveta byla v léčebně, Rychtář prachy nemá zpátky. Z půjčky jí koupil auto co jí jednou celé rozbil a platil hypotéku Veškeré vydělané peníze Ivety šly na Rychtářové konto..Co mluvila s Rychtářem byla ochrana Rychtáře Ivetou a šlo o peníze a hypotéku a k tomu bylo vydírání a důvěřivost Ivety a k tomu úmýsl si zvát bulvár Rychtářem. Z Bohnic jí také vytáhl a Saavedra ho obvinil, že jí nenechal přeložit a nenamáhal se jí přemluvit být v léčebně.Nikdy jí ani Rych nepřemlouval, jak Hanke s Goldou. Najdi si Saavedru a jeho vyjádření. Jinak mamince, taky lhala, že nebere prášky a Rychtář lhal taky Mamince Ivety před smrtí. Záměr?
http­://www­.aha­onli­ne.cz­/cla­nek/zh­ave-drby/97260/tyrani-ivety-lze-rychtarovi-dokazat-nahravka-zachycuje-teror-po-drsnem-vyhazovu-z-vily.html Už v té době jí dopoval a ovládal. Mě připadá, že čteš jen něco a jen co ti vyhovuje. Strach z léčení neměla, ale z doktorů určité léčebny a potom z Rychtáře a bez peněz a o dům. jenom je to překrucováno. Bála se , aby Rychtář neodešel, poslouchala a nedokázala se hned rozvést. Peníze

ochman
23. 01. 2015 11:58

Co se Rychtáře týče,sice nemohl za to,že Iveta 15 let pila,ale dorazil jí a zabránil její léčbě..možná se na Ivetě neprovinil nejvíc,ale zcela určitě špatně vychoval své 2 syny a zničil Darinu..a to je naprosto jasné..a není to málo..že zničil 3 lidi..minimálně..z jednoho syna vychoval násilníka a primitiva..druhý syn je taky v něčem po něm..jsou to geny ale je to i jeho špatnou výchovou..Darina to nemohla zvrátit,jako synové měli vzor v něm..

marek.d
23. 01. 2015 12:08

Ve všem s tebou souhlasím, jen ne s tím, že on Ivetě v léčbě zabránil. I v těch různých videích, co hojně poskytovali bulváru ona sama neustále říkala, že se chce léčit ambulantně, to ona odmítala se "nechat zavřít" do nemocnice a bála se - dle jejích vlastních slov - doktorů. Proč? Protože nedostávala ve špitálu alkohol, proto vždy zdrhla. On přece vykládal při jejím útěku s milencem Macurou, že se ona musí bezpodmínečně léčit, ale ona prostě nechtěla. Tak co měl dělat? Dotáhnout ji tam násilím? Alkoholik a feťák musí chtít sám, ale ji nepřimělo ani odebrání Artura. A to je nejhnusnější, co může ženská udělat - vykašlat se na dítě kvůli chlastu a mrakům nabíječů (ona teda chtěla hlavně otroky, co jí budou dolévat chlast a uklízet po ní a přebalovat ji, krmit a koupat, a to Rychtář dělal) - tím u mě skončila. Pochop - PROČ by čekala skoro do 50 s léčbou, a najednou až nějaký Rychtář by ji odradil? Blbost. Kdyby fakticky chtěla, léčila se už dáááávno, chlastala moře let, takže shazovat to na něj je dost krátkozraké.

ochman
23. 01. 2015 13:03

Dobře,ale i tak - měl jí nechat být a v žádném případě neměla být svatba !! Co čekal ? Dobře věděl,že Iveta tady dlouho nebude,tak se chtěl aspoň stát vdovcem a možná si myslel,že po její smrti dostane tantiémy atd..

marek.d
23. 01. 2015 14:19

To ano, on prostě využil situaci a chtěl se mediálně proslavit (což se mu podařilo, většího kripla tenhle stát snad neviděl) a taky si myslím, že se těšil, že po její smrti bude dědit majetek i zmíněné tantiémy. Ale ty pobírají pouze autoři skladeb. A fakt je i to, že by tak jako tak skončila stejně nebo podobně, léta se o to pilně snažila, on se přisál jak klíště a jí vyhovovalo, že se o ni stará jak o nemluvně (a to doslova) a že je 24 hodin denně s ní - což byl její životní cíl a sen. Splnil se jí a oba si vyhovovali.

mpads
24. 01. 2015 02:02

ochman Iveta by to zvládla stejně, jak po Hanke bez alkoholu s léčebnou a Saavedrou., nebýt Rychtáře, který bránil komunikaci Přátele by měli přístup i Lumír(brácha) a Iveta, by nebyla jak ve vězení a dopována nadměrným množstvím léků.

marek.d
23. 01. 2015 10:02

mpads, ty primitivní ***amote bydlící u iFety na půdě, jasně, ona se chuděra chtěla hrozně moc léčit, patnáct let co chlastala a fetovala první ligu utíkala DO léčeben a blázinců, jenže ji vždycky NĚKDO donutil utéct a NĚKDO za ni podepsal revers. Celý život toužila jen a jen se vyléčit, a když jí odebrali zlí lidé milovaného synáčka, hned se běžela posté léčit, ale ouvej ouvej - zas někdo ji donutil utéct. Rychtáře sbalila až v 46, dorota, tak zajímavé, že skoro padesát let kalila a až on, démon, ji zničil. Nebýt jeho, byla by dnes svatořečena, jak makala, pěla na tisících megakoncertů a vzorně se starala o své jediné dítě milené. Jo, víme všichni, že to byla krůta a dorota lenivá shnilá a vypitá a těžce dementní. A ty jsi to samé a vina padá na tvou hlavu, dementní primitivní ***amote. Když jsi tam bydlel a o všem víš, proč jsi ty jeden nezasáhl a dorotu nezachránil, Rychtu nezabil, proč a proč? Ta troska byla jen lenivá šlápota, která milovala jedině sebe a chlast a nabíječe, byla k ničemu a není jí ani drobet škoda. byla zbytečná jak zimník pro mrtvého.

mpads
24. 01. 2015 03:25

marek.d Nečteš tak jsi na polovině informací blbeč.ku. Tebe stačí jen titulky a kecy jiných demagogů v bulváru. Nenávist je tvoje povaha. Napsal jsem ti, něco po Hanke na Ivetu a Saavedru ??? Co jsi vypátral?.Kolik máš ty nabíječek, že soudíš a vynucuješ si právo soudit bez informací A BEZ ÚCTY k mrtvé. Iveta měla milence a to není nic mimořádného pro svobodného člověka.Nebyla vdáná. Vyjadřuješ se o Ivetě co budeš spíš ty..Dement, lenivý alkoholik a vyhledáváš nabíječky tajně, aby to tvoje semetrika se to nedozvěděla.Zabij se sám se svým chorým mozkem.(moje odpověď na tvoje urážky urážkou) Informace jsem nasbíral po Ivetiny smrti, abych měl ve všem jasno...Jak budeš mít chřipku, rychle do práce lenivej mag.ore a nezapomeň nakazit šéfa a spolu­pracov­níky(­mimo­řádná odměna za obětavost a povinnost nemít bulky, žádný lékář , nebo v lůžku z bolestí hlavy).Iveta byla jasně nemocná s nedostatkem sebedůvěry a práce s veřejností a zpěvem není, jak tvoje na psychiku Jen stačí se šéf podívat na tebe a dělá se mu špatně a to nemusíš být na veřejnosti. Povahu šéf pozná. Vymýšlíš ptákoviny o nějakém bydlení a zabíjení Rychtáře to už jsi i bez IQ. Rychtáře nesbalila .Rychtář sbalil ji a měl zálusk na ní už před Pomejem a ona odmítla Pomeje udělal dobrou věc-odstřihl Rychtáře a jeho kamery. Jak byl Pomeje v Polsku, tak se vloupal do domu a poničil Ivetě auto, aby měla strach a zvala ho zpátky s agenturou.Vždy byl , jak sup na kořist a peníze Iveta udělala osudnou chybu, že Rychtáře požádala o finanční pomoc po Martuccim a nemohla Rychtáře platit. Potom se ho nikdy nezbavila, aby se znovu nevrátil a postupně jí ovládl i s penězi a kontem. Měla se o tom poradit s přáteli a ŠTAIDLEM. Ivetu Rychtář znal 15 let, co si Iveta opatřila dům a požádala bezpečnostní agenturu o hlídání domu. Určitě ji už vtíravě nosil prášky 15 let a dělal z ní pomalu závislačku přes prášky. Iveta by na černej trh nedosáhla svou neobchodní povahou. Důležité je že její tvorba, by stačila na 50 let

ochman
22. 01. 2015 17:22

Kdyby brala denně 15 léků,tak je s podivem,že jí nezabily už dávno..za půl roku to muselo být tisíce léků..

briana
22. 01. 2015 12:31

Tomu že Ivetu Rychtář dopoval věřím. Podle toho taky vypadala. Zbytkem by se opravdu měla zabývat policie.

prasulka
22. 01. 2015 11:29

Stando,pokud to zde čteš,tak učiň výpověď na Polici,říci to jen bulváru je k ničemu,pokud Ti nejde jen o peníze,které za to dostaneš,takže jde Ti peníze,nebo o spravedlnost???????

hejhej
22. 01. 2015 10:47

Pokud by tato informace s recepty pravdivá, měla by se policie obrátit na pojišťovnu. Není problém dohledat, který lékař léky předepisoval.
Informace o kriminálníkovi Rychtářovi snad nikoho nepřekvapí.

prasulka
22. 01. 2015 11:19

Musí se to nejdříve nahlásit,pak může teprve začít prošetřování,takto to vyšumí a opět NIC,žádný trest pro toho lháře.Kdyby Standa řekl vše na Policii a podal oznámení,byla by šance,že by konečně Trychtýř byl řádně a po právu potrestán.To je fakt do nebe volající,čeho je tento člověk schopen a jak mu to neustále beztrestně prochází.Jen on sám ví proč....musí mít hodně vlivného známého,ale jak se říká,žádný strom neroste do nebe....Nejvíc na něj ví jeho syn a Standa,první bude mlčet a druhý se určitě bojí,třeba má sám "máslo na hlavě".

tosto
22. 01. 2015 10:00

Že je vdovec( po sedmiměsíčním manželství )nehorázná lidská sfině nemusí to každý den dokazovat svýma debilníma výstupy před medii.Pomalu , ale jistě už všichni víme co si jako památku vzal z Uhříněvsi. Jedna památka větší než druhá.

raspina
22. 01. 2015 09:37

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

mekanik
22. 01. 2015 09:39

ras-o to dřív by šel magor do tepláků

raspina
22. 01. 2015 10:05

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

prasulka
22. 01. 2015 11:20

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.