Kramný je vrah! Policejní ředitel to má za hotovou věc! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Kramný je vrah! Policejní ředitel to má za hotovou věc!

Rok a půl od dosud uspokojivě nevyjasněné smrti Moniky (†36) a Klárky (†8) v egyptské Hurghadě a téměř rok pobytu Petra Kramného (36) za mřížemi. To je bilance, kterou se mohou pochlubit kriminalisté Moravskoslezského kraje. Zatímco se nabízí varianta, že podezřelého soud osvobodí pro nedostatek důkazů, policisté ho budou muset  z vazby propustit a on shrábne mnohamilionové odškodné, krajský policejní ředitel je překvapivě optimistický.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

kukulin
24. 03. 2015 23:06

Krajský policejní ředitel našel ve skříňce pana Kramného dva dráty, tak to nemohl přece udělat nikdo jiný než Petr. Že se mu žena kurvila i před jeho očima s Egypťanem to pro krajského policejního ředitele nic neznamená. Důkaz je že v Egyptě mají 230 V světelnou síť.

prroud
23. 01. 2015 11:44

Samozrejme ze mam,bell,nejsem ovcan,tudiz vybocuju z lajny a to stado neodpousti,perly si kup s certifikatem

prroud
22. 01. 2015 16:23

Prave proto cekam a zdrzuju se hysterickejch a srdceryvnejch zachvatu

xsedmikraska
22. 01. 2015 12:34

prroud - buď trpělivý, dočkáš se. Kriminálka by ho nemohla držet za mřížemi, pokud by nebyl důvod. Kramný má svou obhájkyni a ta by se určitě chytla čehokoliv, aby ho z toho vysekala. K porušení zákonu určitě teda nedochází. A co se týká toho, že bulvár není informován o pravých důvodech, to Ti snad nemusím vysvětlovat.

prroud
22. 01. 2015 11:58

xsedmikraska,to uz jsou vlivy psychiky ktery nemame vubec prozkoumany ac se tvarime jako ze ano. Ale abys rozumela,Kramnyho nehajim,hajim spravedlnost jako takovou,ne to nase pokriveny cosi.Abych ho mohl hajit,musel bych tam bejt a vedet,ale nebyl a nevim,to stejny plati ale i u jeho obvinovani! Dokud mu nebyla neprustrelne prokazana vina a ani se nikdo nenamahal s rozumnym vysvetlenim proc je po pul roce volnosti kdy nezdrhnul ve vazbe,potud je pro me nevinnej co se tejka vrazdy,ovsem uvazuju o "neposkytnuti pomoci".Ale i to je potreba prokazat.V zadnym pripade tedy hystericky nekricim ze je vrah,zruda,nebo naopak nevinnej a neapeluju na podnecovani zbytecnejch emoci psanim o tom jak kdosi musel trpet a trpej pozustali a podobne.Proste cekam na pany experty za to placeny,pak si budu delat obrazek co by mel na necem stat.

xsedmikraska
22. 01. 2015 10:33

prroud - zpočátku jsem Kramného hájila a jeden z mých argumentů byl fakt, že v Egyptě mají obavy, že rekreanti dostanou strach tuhle oblast navštívit. Když si důkladně vyslechneš všechny nahrávky, kde Kramný promlouvá osobně, když zhodnotíš jak moc si protiřečí, když si ho trochu rozebereš i z psychologického hlediska....těch když je vícero. Chování Kramného po smrti milované ženy a dítěte taky stojí za povšimnutí. Ty by sis brzo našel milenku? Anebo by ses sakra trápil, když jsi vytruboval do světa, jak moc jste se milovali? Můžeš dupat nožičkama, ručičkama, vykřikovat jako rampelník, Kramný není neviňátko-jezulátko. Na kliku ceduli, aby hotelová služba neotravovala a pak si mnoho hodin počkat, až je smrt fakt jistá. Co kdyby se jednu podařilo oživit? Expert přes elektriku nejsem a věřím, že jsou různé triky, jak si pomoci. V tomhle s Tebou polemizovat nehodlám. Já jsem přesvědčena o jeho vině. Ne na základě, že někdo něco. Ale viděla jsem jeho reakce, slyšela jeho výplody. Všimla jsem si, jak mnoho věcí nezapadá do sebe. Popisuješ, jak řešíš křeče a bolesti Ty. Očividně žiješ, takže jsi nezažil bolesti, které se ještě mnohonásobně vystupňují. Ty jsi chlap, to byla žena a dítě. Moje dcerka by určitě tiše neležela. Co je to za otce, když tomuhle přihlížel? Takže běž někam s otravou. Je dost možné, že se Egypťané opravdu smrti ulekli a v té hysterii rychle poničili vnitřnosti a netušili, že vrahovi zametají cestičku.

prroud
22. 01. 2015 10:06

Jesnejc uz to "neznalejm" podat neumim,tim pro me kauza Kramny tedy konci s tim,ze dal hazet perly svinim nema smysl!

bella.
23. 01. 2015 11:12

prroud

hm, koukám, že máš oponenty na všech stranách.

těma perlama nešetři, všichni už máme 4x omotaný náhrdelníky ale ty švindluješ, hážeš i ty říční , prevíte lakomej .
Potřebuju přihodit pár černých , ale pravých tahistkých s vysokým leskem , poznám barvené, dej si bacha . . Jdu s mekem

ararat
25. 01. 2015 20:19

doufám,že na maškarní

prroud
22. 01. 2015 10:04

Naprosto evidentne tu nediskutuje ani nikdo znalej turistickyho ruchu a miliard ktery jim prochazeji.Copak se asi stane kdyz se po svete rozkrikne ze v Egypte umiraji turisti na otravy jidlem??? V sazce jsou navstevy turistu a ony miliardy na nich vyde­lava­ny,kaz­doroc­ne! Nevyplati se tedy potopit stuj co stuj jednoho usuntelyho Cechacka jako vraha takovym zpusobem aby muj resort zustal cistej jako mirova holubicka a dal kasirovat ony miliardy??! I kdybych mel nejakej ten milionek pustit na patricnejch mistech tak se to porad mnohonasobne vyplati! Prachy jsou holt az na uplne prvnim miste!!!

prroud
22. 01. 2015 09:54

Ale to neni to nejhorsi,nejhorsi je jak rikal otec,moudrej clovek : "me nevadi,ze nevis,ale vadi mi ze se nechces dozvedet!" A takovy co nevedi a nechtej se dozvedet pak troubej do sveta dalsim takovejm svoje "moudra"..... .Diskuse o nestesti Kramnyho rodiny tohle dokazuje vic nez jasne.

prroud
22. 01. 2015 09:51

Neznalost,malej rozhled a kusy,pouze specifikovany vzdelani je strasna zbran.

prroud
22. 01. 2015 09:50

No,lidicky,jde mi z vas hlava kolem,uz zacinam chapat proc to s nama tak nadherne koulej a jdeme na porazku jako stado ovci.............ve vsem!

prroud
22. 01. 2015 09:49

mpads,spravne,uplne se vidim jak narukuju v cizim state a hotelu jakozto host na dovoleny s naradim a dratama k hlavnim skrinim s elektrinou do kterejch nepustej ani vlastni zamestnance a delam si tam potrebny upravy!!!!

prroud
22. 01. 2015 09:45

Jo a mimochodem,zapomel jsem ze se jeste vyznas i v trestnim radu,kterej tvrdi,ze priznani je malo,je nedostacujici,i to se musi dokazovat!

prroud
22. 01. 2015 09:44

Takze jsem si xsedmikrasko vzpomel a vzdelani v elektrine mam dost dobry,jsi na rade.......

prroud
22. 01. 2015 09:41

Jen tu ruzi jsem si jaksi nevzal,asi proto ze jsem nehodlal umirat.

prroud
22. 01. 2015 09:40

Co si tak vzpominam na vlastni otravu xsed­mikras­ko,pro­biha­lo to tak,ze jsem jen tise lezel v poloze kterou jsem si nasel a ve ktery to nejmin bolelo a trpel.Zadny lezeni po zemi a krouceni se nekonalo,to bych totiz bolesti nevydrzel,ani prujem se nekonal a zvra­ceni­....­....nej­spis to nebude u vsech stejny,asi bude zalezet na vic faktorech.

prroud
22. 01. 2015 09:38

xsed­mikras­ka,do­jima­vy,kdyz se vyznas tak dobre v tom jak probihaj otravy jidlem a jak lidi umiraji,pak se vyznas i v tom,jak fungujou elektricky soustavy domu a hotelu,zrejme je tedy normalni,zabitejm elektrinou vybirat vnitrni organy,normalnejsi nez pri otrave jidlem,ze ano?? Nebude to nahodou presne obracene,ze ne?? No a kdyz se tak dobre vyznas v elektrine,pak vis co udela zkrat,protoze jedine tak muze dojit k urazu.Zvlast zkrat v hotelovym pokoji kde samozrejme nemas skrin s jisticema a pojistkama,aby sis mohla udelat patricny podminky,k tem navic potrebujes hlavni skrin,abys mohla obejit vsechny jistici prvky,jinak nebude "uraz" smrt­elnej­,atd­.Jes­tli ti to tedy pali,pak vis,ze v ty veci nejak vubec nic nehraje tak jak by za normalnich okolnosti melo,aby to fungovalo jak ma.

xsedmikraska
22. 01. 2015 08:50

Zkuste si vzpomenout, jak to vypadá, když je vám hodně zle. Menší otravy si v životě prodělá každý z nás. Stačí něco "nedobrého" sníst. A většinou to nekončí smrtelně. Tak tedy to je vám hodně, ale HODNĚ špatně, zvracíte, máte průjem a bolesti, lezete po zemi, nedovedu si to představit, jak strašné to musí být, když tělo pracuje k smrti. Určitě je to spojené s nářkem. A když tak umírají dvě najednou, no fakt si to neumím představit. Děsný. To jen ve filmu, si někdo vezme jed a ulehne do postele s růží v ruce a ráno ho tak najdou studenýho. Tak, tak to tedy v reálném životě nefunguje. A jak vypadá tělo, které zemře na otravu, to patologové velmi dobře poznají. Není třeba, abychom jim radili. A taky poznají, jak vypadá tělo zabité elektrickým proudem. Zřejmě však kriminalisté počítali s tím, že i ti mimořádně otrlí vrazi nakonec jdou do kolen a přiznají se. Ale vypadá to, že pan Kramný je skutečně zvláštní případ jakési citové chladnosti. Divná je i jeho matka, která o ztrátě vnučky mluvila jak o chlebu. Neumím si představit, co strašnějšího může ženskou v životě potkat, než je ztráta vnoučete. Ani už o tom nechci dál přemýšlet

- souhlas

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.