Teroristé zabili v redakci francouzských novin 12 lidí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Teroristé zabili v redakci francouzských novin 12 lidí!

Nejméně dvanáct mrtvých si dnes vyžádala střelba v pařížském sídle satirického týdeníku Charlie Hebdo, uvedla francouzská prokuratura. Policejní zdroje uvedly, že navíc tři policisté byli zraněni.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

beladona
08. 01. 2015 00:12

No oni Francouzi jsou namachrovaný národ, teď se rozlezli po Evropě, doma mají nebezpečno, jsou to sebestřední parchanti a že by respektovali, že jsou u nás trpěný, to ne .V Praze jich je jak nastláno (skoro jako úkáček)
To co si tam natahali ale jde za nimi, za chvíli to bude u nás.

prroud
07. 01. 2015 19:20

A co rikate na tohle: Podobnost s vezema ciste nahodna? ávejme si proto nyní velký pozor. Události, jako je tato, jsou obvykle postaveny na první chvíli, první interpretaci, prvním mediálním obrazu. Povšimněme si, že je tady i mnoho podobných znaků, typických pro operace typu 11. září: Atentát přišel jako rána z čistého nebe. Obětí ovšem prozměnu nejsou „neznámí“ civilisté, ale novináři (útok na svobodu slova). Navíc z časopisu, který je známý svými protiislámskými postoji a „skandály“. Jinak vše běží podle klasického scénáře: Atentát je – překvapivě – poměrně dobře zdokumentován. „Náhodou“ jej zachytilo několik videí, včetně zvuku. Teroristé volají pověstné „Bůh je velký“ a demonstrativně na ulici ještě střílejí do zraněného bezbranného policisty. A především – bezpečně zmizí.

Je vlastně jedno, zda a kým byla dnešní poprava francouzských novinářů připravena. V každém případě byla připravena dobře. A uskutečněna v pravou chvíli.

To je moc „náhod“ najednou. Divadlo jako z dílny zkušených amerických PR agentur. Umožňují nejprve vzedmutí ostré protiislámské nálady ve veřejnosti, které tak srdnatě a usilovně „politicky korektní“ politici v poslední době tlumili.

lipno
07. 01. 2015 17:32

Už se jich zastala Šabatová?
Vondra jim poveze medaile!

petrmetr
07. 01. 2015 16:58

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

beladona
08. 01. 2015 23:31

petrmetr

jak je vyhnat?To co myslíš je už druhá generace a mají fr. st. příslušnost.
Francie už není dávno Francií, je to satelit Arabů.A víš kolik má arabská rodina dětí?
Víš kolik tisíc jich žije v ghetech bez práce, vzdělání jen o podpoře, tedy nudě a ukřivděnosti a ta když se uvolní a bez milosti útočí ... nezdá se ti, že je to připravená půda pro penetraci džihádistů z IS? Dost se toho boj o budoucnost tady.
Francie ohrožuje Evropu a mladí Francouzi, hajzlíci sebestřední zaplavují Evropu , protože doma už není doma.Pomalu nám tady diktují, jak jim doma Arabové.
Nesnáším ty fr. nadutce , nemají dobrou pověst.

beladona
08. 01. 2015 23:35

petrmetr
teď jsem se dočetla , že jen na předměstích žije ve Francii 4,5 milionů muslimů.
Hm, to je vlastně za rohem a jsou už Francouzskými občany.

prroud
07. 01. 2015 16:14

Jestli to byli teroristi,taky to mohli bejt nastvany obeti prolhanejch novin!!!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.