U televizní plotny dovařil. Dobroty kuchtíka Jiřího Babici (53) na Nově končí, televize na jeho vaření nemá dostatek peněz. „Náklady na pořad byly pokryty z devadesáti procent, a to asi nestačí,“ komentuje situaci jeho manažer Jan Lacina.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Pořadů o vaření je dost (možná až moc). Vařím ráda a tak jsem se podívala na několik dílů každého z nich.
Každý z kuchařů má svůj osobitý projev, protože kdyby mluvili všichni stejně, nikdo by si je nepamatoval..To je logické. Většina z nich také umí vařit a jejich recepty a rady je možné použít.
Láďa Hruška má levné, jednoduché recepty, které jde až na výjimky (recepty s kuřecími kůžemi) akceptovat.
Kluci v akci (Filip Sajler a Ondřej Slanina) zase vsadili na shaw a tématické menu. I jejich recepty (i když pracnější a někdy i finančně náročnější) lze s úspěchem použít.
Zdeněk Polraich si vytvořil image "drsňáka"..Nemyslím si, že by byl hulvát. Jeho pořady většinou nejsou typické předávání receptů, ale spíš poukazují na hrůzy v kuchyních restaurací, které ho samy požádaly o pomoc.
Další je Radek kašpárek. I on používá velmi osobitý projev. I jeho recepty jsou - stejně jako u "kluků" náročnější časově i finančně, ale výsledek je vždycky (stejně jako u Z.Polreicha) lákavě upravený.
Všichni výše zmínění mají jedno společné - umí vařit a jejich recepty jsou jasné a pokud je člověk dodrží, výsledek musí být vždy totožný.
A nakonec pan Babica. Jeho recepty mají také své specifikum - všechno lze nahradit čímkoliv jiným a případně i vynechat. Když to přeženu - jdete dělat hrachovou polévku: "pokud nemáte hrách, dejte tam čočku a nebo třeba fazole,," Výsledek jeho snažení vypadá většinou stejně neupraveně jako pan Babica sám
No on "velkej sef" je na tom s vlastnim designem taky krapitko na stiru...teplacky,vytahana tricka.. Ovsem kdyz zacne ochutnavat tak to je jen pro silne zaludky..mluvi s plnou hubou,jidlo mu pada ven,nebo ho dokonce plive! To je pane uroven