Nechte si poradit: Kdy zůstane chléb čerstvý a jak na přesolenou polévku? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Nechte si poradit: Kdy zůstane chléb čerstvý a jak na přesolenou polévku?

Člověk se pořád učí, tak si určitě bedlivě přečtěte následující fígle od anglických kuchařek a »kuchyněk«… Stačí znát pár jednoduchých triků, díky kterým vám půjde práce od ruky a bude mít maximální efekt!  Máme pro vás rady, jak například vymačkat z citronů 3x více šťávy a další skvělé tipy pro usnadnění práce v kuchyni.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

baronessa
27. 07. 2014 07:25

radě jak nakrájet rajčata nerozumím. Když je seshora přiklopíme, jak je přes ten poklop nožem pokrájíme? A s tou připálenou rýží....chleba dobrý, ale hlavní věc je, že ji nesmíme nechat v nádobě s připáleným dnem, musí se přendat do jiného hrnce. Citron nikdy nedávat do mikrovlnky, možná bude i tak kyselý, ale vitamíny zničíme do posledního. Do barevné zeleniny stačí ocet, citronová šťáva při současných cenách citronů vyjde několikrát dráž.

tyrkys
27. 07. 2014 20:30

Asi pokrájime i ten poklop, proto musíme mít ostrý nůž

magipe
27. 07. 2014 21:33

horizontálně znamená, že krájíte mezi těmi víčky, jasné?

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.