Monika Absolonová: Promluvila o zkušenostech s rakovinou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Monika Absolonová: Promluvila o zkušenostech s rakovinou!

Hlavním městem už počtrnácté prošel AVON pochod proti rakovině prsu. Tisíce žen a mužů v růžových a šedých tričkách absolvovaly pětikilometrovou trasu ze Staroměstského náměstí do Žlutých lázní.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

jarypadlo
15. 06. 2014 15:50

Doufám že pochodovaly i ***-soudkyně-asi i důchodkyně Jana Fridrichová co sama právě zmařila léčení jednoho kamaráda.Stačilo aby jen nedodržela co sama nařídila,zdržovala doručení rozsudku a tím umožnila loupit mu důchod.Za 20Kč na den si měl dokupovat vitamíny a další prostředky.Už dlouho mu chybí jeden nenahraditelný orgán.A ani policie na ty soudní parchanty nepřijala trestňák.Proč se každý bojí to zveřejnit???

podlesni
15. 06. 2014 14:24

Ráda bych viděla kolik se vybralo a kolik nakonec opravdu šlo na správný účet. Hvězdy se zviditelnily v čele s Bodalovou, hezcí chlapi jako ochranka zaplaceni, různé věci okolo též nejsou zadarmo. A že není jen rakovina prsu a že se nemusí projevit jen těmi omýlanými bulkami, o tom jsem se nikde nedočetla, až poté, co se moje zhutnělé prso ukázalo napadené rakovinou, až když jsem měla metastázy ve skeletu a játrech. Je pro mě dost těžké, že zrovna Bohdalová, co v televarieté pomáhala režimu dokazovat, že je tu přeci svoboda slova, když si můžeme dělat neškodnou legraci z různých velmi vážných nedostatků. Proč si dnes ta osoba nedělá legraci z nezaměstnanosti, exekucí atp. Chybí jí Dvořák, jistě, sama na to nemá, jen na olíbávání se se Zemanem, fuj!!!!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.