Drsné útoky na korunového rychlokuchaře Hrušku: Čtěte, jak se brání! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Drsné útoky na korunového rychlokuchaře Hrušku: Čtěte, jak se brání!

Nejdřív byl na Primě řadovým televizním reportérem, pak se ve stejné pozici objevil na Nově. Poprvé o sobě dal pořádně vědět jako potravinový inspektor, kdy poukazoval na hříchy večerek i supermarketů. A pak to přišlo: v polních podmínkách novácké redakční kuchyňky připravil kuřecí kůžičky…
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

vilaamalka
13. 06. 2014 13:43

Když na to přijde,HRUŠKA se dá jíst i bez vaření.

fortyn
12. 06. 2014 23:24

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

baronessa
12. 06. 2014 16:15

Hruška nikdy netvrdil, že se musí jíst týden plněné kůžičky, bramboráky z chleba atd. Jednou za čas neuškodí. Jednou za čas se něco ušetří. A kdo se křižuje nad plněnými kůžemi - plněný husí krk, zašitý a upečený nebo uvařený je tradiční pochoutka. I pečené kuře se peče dokřupava, v kůži. Nejí se kůže, jí se nádivka v obale. Z kůží.

andorea
12. 06. 2014 16:26

Souhlas, naplněná kůže je podle mne normální. Co bych ovšem nepozřela byly ty smažené kůže. To fakt ne.

mememumu
12. 06. 2014 16:35

Tak ono jde hodně o to, čím se ta kůže naplní a k čemu se výsledný pokrm použije. Zda to ve výsledku není pouze extrémně nezdravá kalorická bomba bez výživové hodnoty, tedy vyhozené peníze. Což by mělo zajímat zvláště lidi vařící s omezeným rozpočtem.

janapi
12. 06. 2014 14:16

Není umění uvařit a nasytit za velkou sumu peněz pár strávníků. Ale za pár korun nakrmit rodinu-to je již kumšt. Že to jde-ukazuje Hruška na receptech od diváků. Přitom každý, kdo to zkusí-ví z čeho a jak ten pokrm připravuje...ale víte jak se připravují křidélka v KFC či hambáče u McDonalds? Také výživový "odborník" p.Maurer si asi klepe na čelo-neboť nechápe-že jeho NIC na talíři v hodnotě cca 350 Kč nemá takový úspěch jako třeba plný talíř domácích koblih v hodnotě cca 50 Kč! Náhodou-pane Hruško...já Vám fandím!

meibes
12. 06. 2014 14:25

Tak to pod váš příspěvek musím přidat i svůj podpis ... Perfektně napsané ....

mememumu
12. 06. 2014 14:31

No jo, pro vás primitivy musí být Laďa Hjuška idol. Už jen tím, že vypadá, chová se a mluví jako obecní blb, tedy před ním nemusíte mít mindrák z vlastní neschopnosti.

mixalca
12. 06. 2014 13:16

Moc vám fandíme pane Hruško .

6010
12. 06. 2014 13:03

Profesionální kuchaři a šéfkuchaři typu Pohlreich a spol., ať se jdou někam zahrabat. To že se vyučili tomuto řemeslu, ještě neznamená, že něco umí.Většinou až život ukáže, kdo je schopný a to pan Hruška je.S kým hovořím, ten ho miluje a ty jeho výborné, levné a rychlé recepty, v této uspěchané a i drahé době, jsou tím pravým a nejlepším, co nám obyčejným lidem mohou nabídnout.Jen tak dál.

honzina
12. 06. 2014 13:27

Tak pod to se pode­pisu­ji!!!!­!!!!!!­!!!!!!­!! Moc panu Hruškovi fandím, jen tak dál ať se kritici kousnou do zadku!!!!

meibes
12. 06. 2014 14:25

mememumu
12. 06. 2014 14:32

Jojo, Laďa Hjuška je fakt schopný. A jen tak pro srandu, jakpak se ty jeho schopnosti poznají? Že ho máte rádi vy neschopní Pepíci, protože je to stejný lempl jako vy?

mixalca
12. 06. 2014 19:48

mememumu hrabe ti ?

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.