O tom, jak se Iveta Bartošová stala výnosným kšeftem pro Josefa Rychtáře (56) před i po její smrti, jsme váš již informovali. Iveta však nebyla tolik hloupá, aby si alespoň základní věci ve světlých chvilkách neuvědomila, a proto měla svá vlastní opatření, aby ji Rychtář nemohl stále obírat o peníze.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
lipno... Jsi takový v.ů.l nebo jsi tak trapně nechutný? A co jsi dostal, nedávej dál /svědčí to jen o tvé hlouposti... o tom, kdo ti to poslal, ani nemluvě.....
Rychtář je nula a jako nula má v hlavě to,víte co!Když vidím jak se teď chová - hnus.A manipuluje i s těma svýma klukama.Nasedá do auta jakopapaláš kluk mudrží dveře a jako správný sekurták se rozhlíží kolem a dveře tatíčkovi zabouchne.Škoda že se nedočkáme za to jak týral IB že ty dveře mu bude držet policie a zabouchnou se za ním na nějaký čas.Opravdu se vžijte do její situace kdy ji tenhle hajz.odstřihl po té Itálii od všeho a pak už to jelo z kopce.To by nevydržel ani vůl.A to s tím trezorem...ona už se nemůže bránit a i kdyby mohla,tak co?Stejně nic.Jenom postřeh.Rychta už se oklepal a vypadá docela spokojeně,všim si někdotaky?
Taky tomu nevěřím, kdyby ty peníze měla, zaplatila by si pojištění. Navíc díky její sdílnosti k bulváru víme, že neměla pro Arťu ani na obaly, že Pásek za ní musel zacvakat daň ze zisku, protože manželé Pomyje všechno utratili za dovolené, limuzíny přistavené na letišti, atd. Ona šetřit nikdy neuměla. Jakmile měla peníze v ruce, utrácela jako blbá. Takže další slavomanka se chce zviditelnit a přiložit si polínko. Trochu mi to připomíná hon na čarodejnice ve středověku.
... žádný z nás jsme nechápali Ivetu, že věděla o něm co je to za grázla a přesto si ho vzala. Nic nedotáhla do konce.Napřed ho vykopne, pak ho vzala zpátky. Bála se ho a stejně si ho pak nakvartýrovala do svého domu. Radši bych žila sama, než s takovým agresivním haj zlem. Mohla mít Artura u sebe, aby jí nebylo smutno.Pořád čekala na nějakou vyjímečnou lásku, ta však neexistuje.
Jednu věc v životě dotáhla dokonce..poslední sebevraždu. A to bylo to jediné, co jsem pocítila...údiv. Líto mi jí nebylo a není. Zacloumala se mnou smrt P. Bobka, ale Bartošová? Ta měla ke špatnému konci nakročeno už dávno před R. I když u ní jsem tipovala spíše selhání orgánů.
Jenže lililli píše naprosto střízlivě a věcně. Proč by se měla dojímat nad cizí ženskou, kterou v první řadě semlel její alkoholismus? Nějaký Rychta je už jen třešnička na dortu.