O tom, jak se Iveta Bartošová stala výnosným kšeftem pro Josefa Rychtáře (56) před i po její smrti, jsme váš již informovali. Iveta však nebyla tolik hloupá, aby si alespoň základní věci ve světlých chvilkách neuvědomila, a proto měla svá vlastní opatření, aby ji Rychtář nemohl stále obírat o peníze.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
illis, lépe bych to nenapsala. Díky za stejný názor na...liliyli.
Já bych šla ještě dál, než urazit zvíře-krávu tímto názvem. DD /dementní dilina, plná zášti a hnoje, je liliyli/...
hoflhofl...Převlečená není. Ale hodně hodně h.u.l.v.á.t.s.k.á., na úkor někoho, koho vůbec ani neznala. Asi to ke své realizaci potřebuje. Nechme ubožáka, ať se uplácá nesmysly sám.
lillyli... Ale ale..a vy ho znáte? A on ho někdo poslal na smrt?... Hmmmm, měla byste se možná uklidnit nebo si vzít léky....(vykřičník, jen jeden, ne tři jako máte vy)
lillyli O tom, že máte schopný a zdravý mozek silně pochybuji už pár dnů, to mi prostě nevymluvíte. Jen hlupák a primitiv se v takové chvíli vyjadřuje tak nízkým způsobem .
Illis, mám ráda černý humor, dostal mě už z nejedné nelehké životní situace (nemoc). Píšu VŽDY slušně a bez vulgarit. Kolik se na diskuzích objevovalo příspěvků, aby to Iveta raději už skončila? Mnoho...nikdy jsem se k tomu nepřipojila, ale nemůžeš ode mě očekávat, že změním názor na člověka jen proto, že umřel. Sorry
lillyli.....nemáte pravdu, nepíšete slušně.
A Váš názor neměňte, ponechte si jej. Ještěže jste se k blábolům, Ivetě, aby to už raději skončila.../ jak píšete, mnoho příspěvků za jejího života/...nepřipojila. To jste dobře udělala. Tak v tom NEpodporování zůstaňte. A Vaše problémy /i patrně nemoc/ vyřešte, buďto sama, anebo pokud někoho máte, tak s blízkými. Hodně zdraví.
Tak já jsem sprostá? Kdy a kde? Píšu o ní pořád stejně, narozdíl od vás, pokrytců, kteří si už nepamatujete ty sprostoty, které jste naplkali. Jste jak divá zvěř, bulvár vám hodí kost a vy se můžete strhat. A jaká žena odešla ze života? Alkoholička, feťačka a závislačka. ..špatná matka, špatná dcera, špatný člověk. Nic víc, nic míň. Ten černý humor jsem okopírovala tady na diskuzi. Kdo má zdravý rozum, pochopí a zasměje se. Od vás to samozřejmě neočekávám.
lillyli Píšete o Ivetě alkoholička, feťačka a závislačka. ..špatná matka, špatná dcera, špatný člověk. Že se nestydíte, ale vlastně co, sama jste tak špatný člověk, jakého jsou zatím poznala jen hodně málo. Pod slupkou anonymní diskuze tady pomáháte svému špatnému egu . Odhalte pravdivě svoji anonymitu, ať víme jak "kvalitní" člověk jste vy sama. Jen ubožák může psát o Ivetě to, co jste dosud o ní napsala . K těm sprostotám, které jiní o Ivetě napsali jste se nyní přiřadila a zatím vedete v hrubosti, se kterou o Ivetě
pro lillyli, 11.20, 08.05.2014 ....Dovolím si po přečtení příspěvků vyjádřit názor, že se mýlíte. Nikdo o Vás neřekl, že jste ...SPROSTÁ.... /i když možná měl/... Byla pouze vyjádřena hodnocení Vaší osobnosti, na základě obsahu a úrovně Vašich sdělení k osobě mrtvé, Ivety Bartošové,kterou jste ani neznala.....TO ANO, to bylo v příspěvcích. A dejte si pozor na své výrazy, jsou dost přehnané, i urážející. Jistě, mrtvá Vás žalovat nebude, ani nikdo jiný z jejich blízkých. Za špatnou matku, špatnou dceru a špatného člověka, označujte SVÉ BLÍZKÉ ve vaší rodině - tedy pokud nějakou rodinu máte. A zdravý rozum Vám možná také chybí.