Zdrcený Artur znovu požádal Rychtáře o respekt k památce maminky. Reakce byla děsivá... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Zdrcený Artur znovu požádal Rychtáře o respekt k památce maminky. Reakce byla děsivá...

Ten chlap snad nemá srdce! Přestože ho stále více lidí žádá o to, aby se po smrti Ivety Bartošové (†48) zdržel svých cirkusových představení, on se jen labužnicky vyvaluje v záři reflektorů a snad se i dobře baví. Ivetin syn Artur se měl dokonce znovu vydat OSOBNĚ vdovce požádat, aby z pohřbu jeho maminky nedělal show. A on?
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

va45
07. 05. 2014 16:52

Pan Rychtář se synem si chtěli udělat s Bartošové dojnou krávu a přerostlo jim to přes hlavu.Iveta potřebovala jen a jen odborníka psychiatra a léčit se.Dneska by neby Rychtář nebyl její manžel a vdovec, protože by si nikdy nemohla takového vola vzít,kdyby byla zdravá a při smyslech. Rychtář se zřejmě vzhlídl v Michalovi a Vondráčkové.Ovšem Michal proti Rychtáři je přece jen chytrý a inteligentní člověk a ví jak na to.

stklk
06. 05. 2014 09:57

lepabrena, súhlasím s tebou. Bartošovú zničil psychicky Štaidl. A dnes nechce na pohrebe Bartošovej veľa svedkov svojho skvelého výkonu. Prečo by speváčka ako Bartošová, ktorú milovali a milujú jej verní fanúškovia a obdivovatelia, nemohla mať verejný pohreb ako ostatné známe osobnosti. a to, že mala smolu na mužov, a že to riešila ako vedela a mohla, je vec iná. Ale RYCHTAR je jej manžel a má právo vystrojiť dôstojný pohreb. A to sa najslávnejšiemu partnerovi Bartošovej Štaidlovi moc nehodí, tak potrebuje súkromie. A rodina??? Kde bola doteraz???? Prečo jej psychicky nepomáhala???? Predsa to Iveta potrebovala vždy. Všetci to vedeli, vedel to celý národ....Nikdy jej neposkytli láskyplné zázemie.... Vždy sa cítila sama a preto pocit istoty, lásky a zázemia vyhladávala kade-tade a veru nie úspešne. Nečudo, že sa jej problémy zhoršovali. ale POHREB si zaslúži pompézny, aj keď Štaidlovi kamaráti vravia inak.

londynskypes
03. 05. 2014 19:40

jeji mama sama vypada jak sjeta ... ted se zajima co dcera .....nikdo se o ni nezajimal ale na pohreb to radi pujdou !!

hejhej
03. 05. 2014 23:50

londynskypes: Ty jsi duševní mrzák. Chudáku!!!!

beruna
03. 05. 2014 23:58

Myslím, že "londynskypes" je přímo Rychtář příp. někdo z jeho nohsledů. Stačí si přečíst jeho příspěvky v diskusích o Bartošové.

setroseuros
03. 05. 2014 14:58

Sasek!!! Meli by ho zavrit! Treba i do blazince aspon na tyden! A zaitim by Ivetu mohla jeji nejblizsi rodina v klidu pochovat!

soorry
03. 05. 2014 11:48

Iveta žila s několika muži, ale vždy tam byl Artur, ať bylo jak bylo. Pomeje ten ho měl rád, nebo vždy ho připomínal. jen JR to zařídil tak, aby kluk šel ke Štaidlovi, a pak měl barák bez svědků a začal ničit Ivetu. To jeho půlleté manželství bylo jen proto, aby dědil a dělal si práva na kdeco. to bylo z vypočítavosti a taky proto, aby Iveta nemohla znova utéct, protože jako manžel si ji nárokoval. Macura vyskakoval, ale co zmohl sám??? Nic, jen vše věděl, asi mu Iveta psala nebo volala.

illis
03. 05. 2014 13:53

soorry Ten cvok se hodně snažil, sladká slůvka, dárky, večeře v restauraci. Bohužel i na tohle žena, která touží být milována slyší. Že to byl prachsprostý kripl, to víme. Je mi jí strašně líto, ale život

lukas.cz
03. 05. 2014 08:43

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

lukas.cz
03. 05. 2014 07:57

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

hrneczuhrinevsi
03. 05. 2014 07:20

Nevím proč ji stále všichni litují. Jak žila, tak skončila a Rychtáře si za manžela vybrala sama, nikdo jí ho nenutil. A kdyby se ona sama mohla zúčastnit toho svého veřejného pohřbu, tak by se jistě zúčastnila jak bylo jejím zvykem. Jen kluka je mi líto.

lillyli
03. 05. 2014 08:22

K tomu není co dodat. Je to přesně tak. Mně je líto navíc ještě její rodiny v Beskydech. Co špíny na ně nakydala jen proto, že se odvážili jí domlouvat a starat se, jestli už nepije, atd. ˇUplně od nich odřízla sebe i Artura. A teď se neustále rozebírá, že se o ni nezajímali, nepostarali se, atd. Musí to být pro ně taky hrozné.

hejhej
03. 05. 2014 16:29

lillyli:

lamis1234
03. 05. 2014 02:25

nejvetsi podil na smrti Ivetky podle meho nazoru, ma ten psychopat Rychtar, ktery vedel 4 dny do predu, co se chysta Iveta udelat a nezabranil ji v tom , 3 mesice ji drzel pod zamkem a kdyz byla na tom videu ,troska ,ktrera nevazila snad ani 40 kl ,co s ni tam provadel ,ladoval prasky a chlastem , jak rikala , ja bez Pepi nikam nemuzu, to je normalni, urcite ji, k tomu, to rano nejakym zbusobem vyprovokoval , mozna hadkou ,a naznacil za chvili ti jede vlak ,vsak hned bezel ke kolejim , jina milujici manzelka a manzel v den narozenin by poradali oslavu, aspon pro par znamich, upekla by dort, normalni oslava milujicimu Pepovi misto toho Ivetka mu namalovala ten hruzostrasny obraz , ze uz z neho nemuze ven,a udelala to co udelala, Pepan zfalsoval data, pobil se s kym se dalo,, to je ten jeji milujici manzel, policie by to mela poradne prosetrit , tam bylo urcite domaci nasili a jeste ke vsemu, ten hnuskak , ma veskera prava na jeji pisnicky , mel to vse dopredu naplanovane ,vubec mu nikdy nezalezelo na Ivete , jen na sobe, ten komediant , patri do vezeni

lepabrena
03. 05. 2014 00:09

Štaidl by nejraději Bartošovou zakopal jako psa. Je to naprostý hnusák, který si z toho ničit ženy udělal byznis- a ještě měl tu odvahu o tom sepsat knihu- ten by měl tak akorát držet hubu. Co se týče Rychtáře, nevidím ho v tak černých barvách jako všichni na tomto webu. Vzal si labilní alkoholičku, která se o sebevraždu pokoušela už mnohokrát předtím- a poprvé právě po rozchodu se Štaidlem, který jí i s malým dítětem vyhnal na ulici a jako alimenty platil - multimilionář- žebračenky. Ke svému synovi byl Štaidl nelítostný kritik, posmíval se mu, že je tlustý a hloupý a když byl Artur menší ani ho nechtěl do své péče. Domnívám se, že kdyby Rychtář věděl, co ho s Bartošovou čeká, zdaleka by se jí vyhnul. A kritikům doporučuji návštěvu Psychiatrické léčebny Bohnice a můžete si některé ze zdejších pacientů vzít k sobě domů. Brzy vás vše přejde a pokud budou agresivní, mohou vás i zabít. Bohužel, v tomto státě nikdo nekoná, šílenci volně běhají na ulici a ohrožují své blízké a ostatní občany a policii a justici tato situace nechává v klidu. Je téměř nadlidský úkol šílence umístit na léčbu na psychiatrii, pokud ohrožuje své okolí. Pokud ale občan napíše na web něco, co se této vládě nelíbí, dostane nařízenou "ochrannou psychiatrickou léčbu" proti své vůli včetně "léčby" elektrošoky- metoda, která byla v USA zakázána už před 50 lety- cobydup. A proč to Bartošová spáchala? Domnívám se, že bezprostřední podněty byly dva- jednak velké bolesti po nových zubních implantátech, kdy svědci tvrdili, že nemohla ani mluvit, natož zpívat- v důsledku čehož brala velké množství léků proti bolesti a musela odříkat svá hudební vystoupení, patrně prodělaná mozková mrtvice v důsledku stresu a totálního vyčerpání organismu a navíc hrozba ztráty domu, kdy na dům byl vypsán exekuční titul k prodeji domu. Navíc jí stomatologové, kteří operaci prováděli, vyhrožovali přes tisk advokáty s tím, že došlo k poškození jejich dobrého jména. Bolest a otok dásní mohla být alergie na použitý titan.

lamis1234
03. 05. 2014 02:55

mas naprostou pravdu , jenze jeden z tech nejhorsich je Rychtar , ten je tam pecenu vareny ,vem si ho na par dni domu toho cvoka co honil Darinu s pistoli, vsude se rve, sproste kazdemu nadava, porad se z nekym soudi, to je normalni clovek proc ji nedal lecit ,kdyz vydel jak vypada 3 mesu j tam drzel a co s ni zustalo kost a kuze urcite ji mlatil ,jinak by nepodavala stiznosti na policii je to rvac agresor psychopat a jen j kvuli nemu a bulvaru , co ji pronasledoval na kazdem kroku , udelala to, co udelala, je nam to moc lito, Ivetko

lukas.cz
03. 05. 2014 08:42

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

lamis1234
03. 05. 2014 12:07

lhari lukas,cz, co jsi napsal je sprosta lez ,ja a ponizovat, nemam duvod, jen jsem napsala 2krat ,kdyz jsem to vse cetla ,Iveta patri do lecebny a Rychtar do vezeni, porad jsem psala Buh, jen vi, co on tam s ni provadi, Rychtare, nesnasim od te doby co vlezl do bulvaru ,nechapu, jak si ho mohla Iveta vzit za manzela, zmetek, nejsu jeji fanousek v nejakem klubu , ale mam rada jeji pisnicky a je me ji lito

lamis1234
03. 05. 2014 03:15

nevim zadny duvod proc by ji mel zakopat jak psa, takova nehoraznost ,asi jsi zapomela ze je to prani jejiho syna, jeji krve, ze nechce zadne divadlo, co se chysta udelat z pohrebu Ivety, aby zase on byl ten hlavni , ale co si preje maminka a sourozenci to ho absulutne nezajima, dalsi jeho bulvarni , medialni vystoupeni, pred verejnosti na ucet Ivetky

lillyli
03. 05. 2014 08:30

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.