Co se jí stalo? Dříve krásná Cameron Diaz vypadá otřesně! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Co se jí stalo? Dříve krásná Cameron Diaz vypadá otřesně!

Posedlost hollywoodských hvězd vlastním vzhledem je pověstná. A vlastně není divu. Obdivují je miliony lidí, takže se bojí vytáhnout paty z domu bez dokonalého make-upu a účesu. Vypadají tak dokonale, jako by snad ani nepatřily mezi obyčejné smrtelníky.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

opportunity
05. 04. 2014 23:24

Zrovna u Cameron Diaz se nemuseli snažit. Ona má tak silné akné, že někyd to nejde ani zamaskovat.

andabar
02. 04. 2014 18:29

Šprýmaři nemusí dělat ani fotomontáž aby ukázaly jak vypadají sfetované celebrity .Každý z nich ví jak chutnají drogy.Můžou si je dovolit. Štěstí že obyčejní lidé na to nemají To by bylo FEŤÁKU

3sandra
03. 04. 2014 01:20

andabar Vy si opravdu myslíte, že nefetují Ti, kteří si to nemohou dovolit? Vraťte se na zem. Obyčejní lidé je pojem, kterému nerozumím, ale vím, že feťují lidé předeším sociálně slabší, peníze si obstarávají krádežemi, při kterých i neváhají vraždit a to i členy svoji rodiny. Sfetovaná celebrita se sfetovala za svoje peníze, o případné její děti nikdo nemá strach, "má na to lidi", že si ničí zdraví, je věc její a její rodiny a když se jde léčit, tak si léčbu platí. Horší je to s těmi, které nazýváte obyčejnými.....snad není třeba psát, dopad na rodinu, na společnost..A mimochodem argument, že někdo nefetuje, protože na to nemá je velmi směšný. Rozhlédněte se kolem sebe...fetuje někdo komu se dobře daří? Vy nevíte, jak chutnají drogy jen proto, že na ně nemáte? Nepotkáváte feťáky ve svém okolí? Pak jste šťastný člověk. Bydlíte asi na samotě u lesa. Bydlím ve městě a sfetovanou celebritu jsem ještě nepotkala a Feťáků potkávám denně víc, než se mi líbí a všichni to jsou Ti tzv. obyčejní lidé, kteří za a/možná měli blbou výchovu, za b/ potkali špatnou partu, za c/ jen tak z hecu to chtěli zkusit...atd.

teufel
03. 04. 2014 09:03

Fetují jak známí, tak i neznámí lidé, máš divný názor, je úplně mimo.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.